Tuesday, August 19, 2008

My 1st pOsT

hye all....diz is my first post.Da lame mengidam nak wat blog sendiri,tapi takde orang nak ajar la plak.thanx to izyan(my fren's fren) yang kat japan tuh sebab ajar wat blog nih(senang je rupernyer nak wat blog nih).haha...
Anyway,taktau nak cakap apa lagi da.dats all jer kot...
see u all again next tyme~

8 comments:

izyan dalila said...

great post for a newbie . hehe . omedetou (^_^)V

shAhIdA mIdi said...

i wonder who's that izyan's friend..hihi.. (^_^)y

Aidi safuan said...

erk..anyting happen yang saya xtau?huhu

shAhIdA mIdi said...

well, nothing happen..
but what's up with the question?
tak paham la..

Aidi safuan said...

question???which question???
banyak ni.hehe
peace~

shAhIdA mIdi said...

well, [anything happen yang saya xtau?]....that question la..

Aidi safuan said...

ooo....i mean,ape yang izyan cakap kat akak shahida sampai akak mengeluarkan kata kata ini [i wonder who's that izyan's friend]

shAhIdA mIdi said...

izyan tak cakap ape2 pun..saje je..
btw,still in contact with izyan?