Friday, September 5, 2008

MiMPi(not wet dream okay~)

minggu lepas, I dream about something dat happen in a couple of months ago."Karnival Kelompok".
well,karnival kelompok was a program dat i manage(as a director) about 6 month ago.29th february till 2nd march 2008.i've dream of all da things happen in dat program.from the opening ceremony until the closing ceremony.
fireworks,sports,karaoke,mini fun fair,LAN game(counter strike of course!) and alot more...don't know why,but i've dreamed about it almost everyday.(well,I miss a lot back then rite now)
Of all the program dat i have handled,i think diz program is the most succesful program(for me la okay~).tak tau kenapa,tapi i enjoy alot in diz program.hurm....
so, di kesempatan ini, i wanna say thanx again for those who helped me alot back then in diz program.from the committee till those who juz berenti singgah sekejap jer.thanx again.muah!!



me with our karnival kelompok's advisor, dr azree


one of our sponsor's, magazine al-muslimah


fireworks!!!!


stalls(of course la PRS kan.hehe..)


haunted house

2 comments:

Mas Ai said...

it is okay honey....belum terlewat nak ulang kegemilanan itu lagi,..:)

izyan dalila said...

sugoi~~ mesti sangat2 best, sampai u boleh mimpi2. atau pun, u terlebih tidur nih, coz mimpi akan hadir apabila kita tidur lebih dari ape yg kita perlukan (^_^)V