Sunday, October 12, 2008

macguyver~

recognize diz person???
richard dean anderson aka macguyver. cerita klasik kesukaan ku dahulu yang da lame di tinggalkan.tapi mesti u all masih teringatkan teknik-teknih hebat beliau ni yang ade jer idea wat something di saat-saat kritikal tyme orang tengah baca selawat untuk selamatkan diri atau rakan-rakan beliau.tapi dulu tyme tengok cite ni juz mengkagumi beliau ni jerla sebab ebat selamatkan diri dalam apa jua situasi.tapi sekarang ni kalo tengok balik cite ni, btol gak aper yang dier ni guner dan wat untuk selamatkan diri.hanya menggunakan chemical,fizik dan jugak general knowledge jer pown.juz penipuan berlaku apabila ade plak mende2 yang diperlukan tyme2 camtu(beser la tu.name pown cite.kalo realiti memang da lame da korban dier ni.hehe...).so,mcguyver pada pukul 12 am jumaat tv2.saluran emas anda.huhu...