Saturday, November 29, 2008

KLCC

setelah lama tak pergi KLCC, ni kali kedua dua minggu berturut-turut aku pergi KLCC. macam beser yang dibuat setiap tahun, KLCC letak "da biggest christmas tree" mereka di middle Suria KLCC tuh. walaopon da tiap2 tahun ader mende ni, still ade orang nak amek gambar pokok krismas ni(kalo tourist tu xper la.ni dak2 melayu pown ade.ish2....sian)
unfortunately, aku pown termasok gak dalam golongan ni.haha...so, lihatlah gambar pokok krismas terbesar nih puas2....

3 comments:

Mas Ai said...

gi klcc tak ajak~

Aidi-Safuan said...

ceyt....tah pegi ngan sape tah tyme tu....xigt...

tun izyan dalila said...

ginger bread man (^_^) comel nyer. dulu gi klcc, the tree was decorated with purple ribbons and balls. lagi lawa, i think.