Thursday, December 25, 2008

Merayau di Hari Natal

Kepada semua yang beragama kristian, selamat hari natal~~~~
hehe...sempena 25 disember 2008, tetiber lak ku rasa cam nak berbaik-baik semula dengan saudara-mara ku yang dah lama gak lar ku tak lepak-lepak dengan diorang.so, tetiber lak termesej my cousin yang kat gombak(gambar dia ada kat previous post before). dia plak ok jer nak kuar skali.so, pertemuan pon diatur.KLCC jer la port yang menarik dan tetiba boleh terbayang time tuh.wahahahaha...
Pokok Krismas terbesar kat KLCC

Suria KLCC daripada luar

Planning asalnya nak gerak kol 12.tapi cam beser la kan,kol 11.50 baru nak sedar.wakakaka..(terok giler perangai). siap-siap kol 12,gerak putra dah kol 1.sampai sana merayap sampai tingkat 5 jumpa plak tempat yang tak pernah nampak, Galeri Petronas.masuk jer la.huhu...
Galeri Petronas yang buat pertama kali aku masuk

Pendapat tentang galeri tuh: BOSAN!!!huhu...sebenarnya time tuh galeri tersebut buat pameran tentang ART.(macam la aku tau sangat pasal art ni).memang tak paham paper la nampaknya.then, pegi jalan-jalan kat TGV sekejap nak tengok now showing skang ni.BRAINSCAN sedang menguasai carta sekarang ni rupanya.huhu...tak mau la tengok.ramai budak-budak sekolah lak tuh.
Brainscan: Aku dan Topi Ajaib

Dah buhsan merayau kat KLCC, teringat pulak ada shopping kompleks yang baru bukak kat rumah ku(memang dekat sangat pown).AEON AU2 yang baru dibuka pada 5 Disember 2008.pastu ajak jerla cousin ku ni pegi,dier pown ok plak.layan jer~
AEON AU2 daripada luar(1)

AEON AU2 daripada luar(2)

Taman di luar AEON AU2
Sambutan Hari Natal di AEON AU2

Deretan kedai makan di tingkat 1 sebelah kanan AEON AU2

Deretan kedai makan di tingkat 1 sebelah kiri AEON AU2

Sampai-sampai jer kat situ,jumpa kedai aiskrim mingo-mingo.nampak ada perisa MINT.da lama plak tak makan aiskrim perisa MINT nih.beli la secawan.RM2 jer pown untuk 2 scope.
Aiskrim Mingo-Mingo

Pastu merayap sekali lagi.da lapar jumpa plak kedai takoyaki,da lama plak tak makan.beli la 1 set.pastu teros pegi tempat makan biasa.(KFC la.mana lagi.huhu...).da tengok luar da malam,baru teringat ada rumah rupanya ku ni.pastu teros menamatkan journey ku di hari natal ini dengan beli lagi 1 cup aiskrim mingo-mingo perisa MINT sebelum pulang ke rumah.
-THE END-

1 comment:

miss.anne said...

aku nk mingo mingo gk.
sila belanje.