Wednesday, December 31, 2008

Merayau-rayau

Pesanan penaja: tahniah kepada semua pelajar-pelajar PMR 2008 yang telah mendapat keputusan pada hari ini.tahniah juga kepada sesiapa yang telah cemerlang mendapat straight 'A'

well,sempena hari ni result pmr kuar.my cousin sorang ni pown pergi la amek result nya.unfortunately,takder la dapat straight A pown.dapat 6A jer katenyer.so,ku pown bawak la dier ni merayau-rayau malam tadi.nak enjoy la kononnya.

Perjalanan kami bermula pada pukul 12.30 am dan destinasi pertama yang dituju adalah Kedai Nasik Lemak Kg Bahru.(da lapar.makan la dulu...).
3 Nasik Lemak+1 Pinggan Paru+Air Bandung+Teh Ais = RM6.50

Setelah kenyang makan nasik lemak, pergi la merayau ke Dataran Merdeka pulak.tapi jalan kat situ ditutup atas sebab preparation untuk sambutan tahun baru 2009.parking jerla kereta kat tepi tuh.haha...
Kompleks Mahkamah di hadapan Dataran Merdeka

Preparation untuk samburan tahun baru 2009

Dah buhsan2 lepak kat situ, pergi merayau tempat laen plak.mula-mula ingat nak jalan-jalan ke lorong haji taib.saje nak melihat pemandangan malam kota kuala lumpur.sekali terlepas jalan la plak.adeih...

then pergi ke tasik titiwangsa pulak.ingat nak lepak2 kat situ.tapi da tutup plak.(dulu tyme ade eye on malaysia bukak plak).pastu tak tau pergi mana2, pergi la klcc plak.tengok2 klcc pown tutup hampir semua lampu gak.(tensen btol ku..).da penin tak tau nak pergi mane,jam pown da pukul 3.30 am.balik jerla...teros anta cousin ku ni balik umah dia kat gombak.on da way kat tengah2 highway tuh singgah mcD jap layan sundae.

-The End-