Sunday, December 28, 2008

-New Shoes-

huh....penat.baru balik daripada uptown danau kota dengan sedara ku.tak ada plan pon nak pergi mana-mana malam ni sebenarnya.tapi kol 11.30 malam tadi ada rakan ku telefon ajak pergi uptown.pastu baru teringat kasut ku pown da terkoyak dah rupanya.cantek!!!boleh la beli kasut baru kat sana.sampai jer kat rumah rakan ku itu,tetiber lak dia kata dah tidor la plak.adeih...(tensen tol ku time tuh!).boleh bikin gadoh ni.huhu...pastu call la semua member2 lain yang ada dekat dengan rumah ku ini.semua ada hal masing-masing.(time2 camni la korang ada hal kan.saja jerk....).tiba-tiba teringat plak cousin ku yang dok gombak tuh.(pic ada kat previous post).teros mesej dia ajak keluar.dia pown kata alrite jer.cantek!!
uptown danau kota

Saat tu jugak pergi gombak ambik cousin ku ini.sekejap je pergi gombak ni rupanya.tak sampai 10 minit je pown rasanya.lepas ambik dia teros pecut la pegi uptown.

sampai je uptown, teros cari kasut.adeih...tiada yang menarik minat ku langsung kat 1st junction.jalan lagi....da ada da 1.nike pastu ada design gold.smart gak la...jalan lagi sampai habis 1 round.pastu patah balik.round ke 2, pergi balik kat kedai tadi.aih...buruk plak design ni aku tengok.ada adidas yang lagi smart plak.cancel tros!ambik adidas tuh.

Hasilnya: tada~~~~~
kotak kasut adidas ku...

kasut baru ku (1)

kasut baru ku (2)

p/s: kepada penggemar barang-barang original, sori la.bukan tak nak beli yang original.tapi masalah kewangan.huhu...

1 comment:

Mas Ai said...

cantik kasut awak,...[satu lagi pencabar selepas jam tangan,..hurm..~]