Wednesday, December 31, 2008

sambungan merayau-rayau

actually,cerita dalam previous post sebenarnya tak abes lagi.sebab balik jer daripada merayau-rayau episode 1, ku tak nak tido sebab nanti tak leh bangun.yerla, sampai rumah dah pukul 5 lebey.pastu kalau tido nak kena bangun pukul 8 pulak.macam larat pulak jer nak bangun time tuh.so, takyah tido.tahan mata.wahahahahaa...

8 pagi,bersiap-siap.tunggu punya tunggu.ambik ko.kol 11 lebey baru mereka-mereka ini sampai depan rumah.(cess...kalau tau tadi baek tido jer.boleh la rehat sket).sampai kat sungai besi dah kol 12 tengah hari.sampai kat R & R seremban berhenti sekejap minum-minum.pastu baru perasan ade 1 kedai kat sini cam pelik je name dier.tak tau la tak reti mengeja ke atau sengaja wat2 tak reti eja.haha...lepas setengah jam, sambung semula perjalanan.
R & R Seremban

Millinium Cafe @ Millennium Cafe???

2 petang,sampai kat highway ayer keroh.pastu singgah kat taman mini malaysia.ingatkan percuma sahaja.nak masuk pown kena bayar.belas-belas ringgit gak ar kena.(tulis kat website rm 4 jer.tipo2!!!).tak jadik pegi taman mini malaysia,pergi singgah kampung kejap.jumpa makcik kat kampung.lepas lepak-lepak kejap,pastu teros balik KL.
Taman Mini Malaysia

p/s: merayau-rayau ngan cousin+tak tido 1 malam+drive kereta pergi&balik melaka=penat+tensi+balik nak teros tido sampai besok

1 comment:

HaWa said...

Teringin nak melawat ke Kampung Budaya Sarawak. Dulu masa tinggal di sana (selama 15 tahun) tak berkesempatan.