Thursday, December 18, 2008

Trip to Port Dickson - Episod 1

Tarikh: 17 Disember 2008
Masa & Aktiviti:
10.00 am - bangun pagi-->mandi-->siap2-->packing baju(baru nak packing??ish2...)
12.13 pm - Bertolak~~~
Dalam Kereta

1.30 pm - Tiba di TNB kondominum@Port Dickson tapi xleh nk masok lagi sebab check in kol 3 pm(lambat giler!!!)
Di Pintu Masuk Kondo

1.45 pm - Lepas borak-borak ngan pak gad kat situ, dier pown kesian dan kasik la masok dalam(tapi xleh nk check in pown)
2.00 pm - merayau-rayau di perkarangan Kondo.try online tengok2 ade streamix.yesh!!!
Time Merayau-rayau(still xleh nk check in)

2.15 pm - Send emel proposal gradnite(tengah holiday pown nk wat kerja ker??ish2...)
2.45 pm - kawtim ngan receptionist tuh mintak kasik masok awal sket.LEPAS!!!
3.00 pm - punggah barang masok bilik 204
Bilik 204

Ruang Tamu

Master Bedroom

Dapur

Bilik Ke-2

Bilik Ke-3

Tempat Lepak

Tempat Sidai Baju

3.30 pm - baring2 jap~~~
5.00 pm - turun merayau2 kat pantai(tapi diorang sume da mandi.cesss....)
6.00 pm - baru nak mandi(tapi kat swimming pool jerk)
7.30 pm - balik bilik sambung mandi kat washroom bilik jer
8.00 pm - merayau-rayau gi pasar malam kat sini
10.00 pm - jumper 7 eleven.tapi nak pegi kat sane xde jalan.pelik2....
10.15 pm - berjaya jumper jalan masok(wrong way.wakakaka...) tapi xde jalan nk pegi 7E plak.ruper2 nyer dier wat style cam walking path kat situ.so parking keta jauh la ni...
10.30 pm - balik bilik sambung online(wat keja la.hurm....)
12.15 am - merayau2 gi pantai nk tgk orang mancing.tapi xde la plak...(sad)
12.30 am - balik bilik sambung online
5.15 am - tido~~~


2 comments:

Mas Ai said...

owh,..gi enjoy tak ajak~

Aidi-Safuan said...

alorh...dier tuh bizi jerk...xmaw la kaco