Monday, January 5, 2009

2 Januari 2008

Assalamualaikum...untuk pertama kali dalam tahun 2009 ku telah merayau-rayau.denstinasi pilihan: alamanda. sebenarnya takder nak wat paper pown actually.saje jer jalan-jalan tenangkan fikiran bersama rakan-rakan since semangat nk celebrate new year tuh ada lagi.hehe...

well,sebelum sampai alamanda,singgah dulu di mydin putrajaya untuk beli barang-barang keperluan.hampir sejam jugak la lepak kat situ.padahal kecik jer tempat tuh.sebab utamanya adalah nak beratur time nak bayar la.panjang giler!!!tensen lak aku.hehe...
Mydin Putrajaya

da abes shopping barang-barang keperluan,terus menuju ke destinasi pilihan utama kita yakni alamanda.takder la perubahan besar mana pown selain Burger King dah open kat situ.jalan-jalan sekejap pastu singgah mcD.then merasai for the first time ever,prosperity burger(tahniah2....).double lak tuh.haha...layan jer...
Alamanda Putrajaya

Double Prosperity Beef

da kenyang aper lagi.balik tido la.hehe...

-THE END-

2 comments:

miss.anne said...

kt gmbr prosperity burger tuh ade peace en?
tgn sape weh?
lala~

Aidi-Safuan said...

budus...tangan aku la mangkoks