Friday, January 16, 2009

Bad Sign??

huhu....actually tak pernah cayer pown pasal perkara-perkara seumpama ini. tapi base on experience la, kalo ade something berlaku secara berturut-turut jer mesti ade sesuatu yang akan terjadi. contoh: mule2 pen jatuh,pastu buku jatuh,pastu kunci jatuh,akhirnya aku jatuh terpeleot kat dalam longkang(sala step jer..dan longkang tersebut adalah kecik.takyah nak gelak lebey2).

di kala siang tadi aku lalu kat federal highway aku jumper 1 motor tayar pancit, 1 moto eksiden, 1 keta eksiden dan lebey daripada 3 kereta rosak.banyak giler petanda!!!!huhu....takot~~~~

tapi sebab da selamat sampai kat umah ni,da tamat kowt kerisauan aku nih.hehe...



p/s: biler la hari ini nak berakhir?????takot~