Saturday, January 31, 2009

F-R-I-E-N-D-S


diz title was chosen not to stori about da sitcom, but to stori bout da types of friends of mine....

actually, i got too many type of frenz.but i will state da 1 dat i remember almost.

TYPE 1
-1 kepala dengan aku
-paham jokes aku 100%
-giler2
-sometimes berlawak kasar dengan aku
(tapi aku takesah)
-dan aku takesah nak banje diorang
(kalo aku ade RM ler....)
-really appreciate them so muchhhh...
-contoh: rogek, rahim, fay, nizam, acapRia, zanna

TYPE 2
-sangat baik hati kat aku
-slalu blanje aku/kasik present kat aku
-loaded orangnya
-agak janggal pabila di depan mereka ni.haha...
-mostly da ade keta sendiri(senang aku nak tumpang.huhu...)
-contoh: aidil sufian, asyiq, arif haikal, paan, ewok

TYPE 3
-got my respek!
-all of them older than me
-matured dan ideologist(pemikiran mereka slalu aku cilok.huhu...)
-funny pada tempatnya.sometimes serius+tegas
-at least pernah la banje aku skali seumur hidop
-contoh: kak liza, aidil shah, nico, boss, kak mai, puan rosaniza, kak shafa, shahril, weipin, hafiz yahya

TYPE 4
-suke ngajo aku mende2 ngarut kecuali smoking(tapi shisha ade la sket2...)
-suke maen futsal ngan aku
-banyak merosakkan diriku.haha...
-contoh: hadri, hibri, shamel, shahrulfarh, din, naqib, nuke, daos, gope, hazman
, zarif and da geng

TYPE 5
-baru berkenalan pastu da lesap(tak berhubung untuk 1 tempoh lame)
-mostly gurlz la
-ilang tah kemana(ade jer,tapi tak keep in touch la)
-bila jumpe balik mesti tanya,"lame tak nampak".(da ko yang ilang memang la tanampak)
-contoh: ouh...sangat ramai.malas nak listkan

TYPE 6
-suke menggunakan diriku
(aku pura2 takesah sebenarnya)
-suke buli aku
-suke pow aku
(tapi kalo aku pow balik punyer la berkire)
-carik aku time hepi jerk
-carik aku tyme moody jugak sebab harapkan aku untuk ceriakan mereka(sejak bile aku jadik entertainer lak nih????)
-tapi aku sentiasa ada untuk mereka buli,pow dan amek kesempatan terhadap diriku
-contoh: B, N, N, N(Dirahsiakan.Da kate aku sentiasa ada untuk mereka.haha...)

TYPE 7
-normal
-kadang2 aku suke, kadang2 tak
-average daripada yang telah aku senaraikan
-contoh: mereka yang tidak tersenarai di atas





so,what type of frenz u are?



2 comments:

zanna~~ said...

menyatakan kebanggaan menjadi type 1~~~ yuhuuuu~~~ :P

Aidi-Safuan said...

haha...tahniah kerana telah terpilih.huhu