Saturday, January 10, 2009

Janji @ Promise

what do u feel when someone promise u something, then he/she could tak maw tunaikan? tensen+bengang kan???but what if he/she promise u something,then die tak tunaikan,then he/she promise u something better to cover his/her promise(dat he/she tak bole tunaikan),and then he/she still tak tunaikan???double tensen+bengang kan?? unfortunately, i juz kena triple of diz bullsh**.

haha...dont know what to say anymore.sendiri mau ingat la beb....kalo da janji,make sure la kena tunaikan. tak baek taw buat orang laen camni. nanti kalo kena kat diri sendiri taw lak mara.

so,the solution is simple. for the promise maker, if u think u can't do what u have promise, dont promise. simple~

untuk sesiapa yang rasa-rasa dah kena cam aku nih,rilexx..bak kater someone,bersyukur la.(bersyukur taik kucing ko!!!orang tengah lapar tak makan ape2, pastu kena datang tengah2 malam ko nk suruh bersyukur?pastu ko nak cerita pasal "kalo tak ikhlas tak payah datang"????)

p/s: ayam kemana, kek kemana,chicken chop kemana, minyak kemana....laen kali jangan janji la macha!

uuuhhh...terase ker?sori...
aper??putus member??tak kesah.jimat ruang dalam phonebook ku...

2 comments:

Aidi-Safuan said...

wahahahaa....ganaz tak tgk aku mara?
haha

miss.anne said...

gns siot.
aku nanges kot.
i.i