Sunday, January 11, 2009

Merayau-rayau 3

malam tadi merayau-rayau lagi.(selagi tak abes duit, selagi tuh la ade jer mende nak wat.huh....).
sebenarnya rasa lapar jer asalnya.pastu alang-alang da kuar,merayau teros la.so, start enjin,call my cousin, dier pown kater ok,teros gi gombak amek dier.

Destinasi pertama: Jusco AU 2.
sebenarnya planning asal adalah nak pergi jusco AU2 untuk beli aiskrim dan takoyaki, pastu pergi layan nasik lemak. tapi bila sampai jer kat jusco, order takoyaki octopus dan unagi(2 tuh!!!lapar nyer aku...).
punya la lame tunggu, last2 pergi beli aiskrim dulu sambil tunggu takoyaki ku masak.cam beser la,aiskrim mingo-mingo perisa mint satu!!!!
huhu....da abes layan aiskrim,pergi amek takoyaki.pastu pegi kat luar jusco ni ade taman.lepak kat situ nak makan.ramai plak dak2 kecil maen2 kat taman ni sambil kebasahan sebab diorang maen kat air pancut kat sini.siap ade yang basah kuyup tuh!camner la budak ni nak balik masuk dalam kereta nanti???haha...

dah abes makan 2 takoyaki+aiskrim mint tadi,kenyang la plak.cancel plak nak pegi makan nasik lemak.hehe...

Destinasi kedua: Downtown Cheras
dah kenyang,tapi awal lagi.baru pukul 10.cess...sekejap jer aku lepak rupanya.pastu tak taw nak pergi mana.nak pergi uptown danau kota,baru pukul 10.peniaga pown baru nak setup barang.lastly pikir baek pergi downtown cheras.on da way makan masa sket(dan minyak)hehe...aper lagi!jom!!!!da sampai sana,takder paper la plak.buhsan~~~
teros balik.tapi baru pukul 11.15 malam.huk alorh..awal lagi kowt...lepak lagi

Destinasi ketiga: Uptown Danau Kota
akhirnya pergi gak tempat ni padahal tadi plan tak nak pergi.haha....da rezeki tak kemana gak kan.hehe...on da way nak sebelum sampai kat uptown danau kota,ade traffic lite.ade iklan tertampal kat trafic lite.ala,cam beser la.pasal umah lelong,orang kawin dan sebagainya.cuber teka ku jumper iklan aper????
tada...
haha...sampai kat uptown,window shopping jer kat sini...barang-barang pown same jer pown tiap2 minggu...

da penat+ngantok,balik umah.cuber teka sampai rumah kol braper???









pukul 1 pagi.lewat ker???hurm...

2 comments:

miss.anne said...

aku menggemari takoyaki jua.!
sedappp en?
bole ar ko banje aku pas neh.
murah je kott.

Aidi-Safuan said...

nak???beli sendirik!