Thursday, January 8, 2009

Movie Review: Behind Enemy Lines Colombia

Title: Behind Enemy Lines Colombia


Review: Jalan cerita not bad.fully tactical action.citer pasal Navy Seal US yang wat operasi di Colombia mententang gerila.tapi operasi tersebut gagal dan ramai ahli diorang mati.tyme nak balik US, askar Colombia tak kasik atas alasan politik.terpaksa la diorang carik jalan pulang sendiri.

Addition: Jika anda mengharapkan cerita yang lebih menarik macam Behind Enemy Lines, tak boleh nak compare la.movie ni juz fully tactical jer tak macam Behind Enemy Lines yang penuh dengan aksi-aksi sadis jua.