Tuesday, January 13, 2009

official announcement

adalah dengan ini dimaklumkan bahawa duit hadiah yang ku terima sebanyak RM XXX telah habis diguna pakai oleh ku pada hari Isnin, 12 Januari 2009. so,kepada sesiapa yang telah memberikan ku hutang tuh,sedar2 la sket.abes da duet aku kena banjer korang tuh!haha...berikut adalah aktiviti yang telah dilakukan oleh ku sepanjang hari ini....

kol 7 am, sarapan pagi.nescafe 3 in 1 je pown.takde la mewah mane pown.
pastu lepak2 jap sambil tengok 66th golden globe award 2009.kol 11 am camtu dapat call daripada member ku. dia suruh siap2."nak pergi mane woit?!" aku tanya.ruper2 nyer luper lak arini adalah hari yang dijadualkan untuk mencuci rumah sewa.budusss!!!mende tuh pown bole luper ker?hehe....

teros aku bersiap2 walaopown daripada semalam aku tak tidor lagi.nak wat camner,da lewat.pastu luper plak tuh tarikh ini.haha....dalam 15 minit ku telah berjaya bersiap2 dan bertolak ke rumah kawanku.dier da muke tensen da.haha...saba la beb!

aper lagi,merempit la pegi umah sewa.tapi ruper-rupernya member ku ni bawak motor giler cipoootttt!!!!aku baru bawak 60km/j pown dier da tercicit da...adeih,lambat la aku sampai camni.tak kan nak tinggalkan member jauh2 plak.kang ape2 jadik susah lak.so,terpakse la tunggu dier bawak cipooootttt tuh.hehe....

sampai kat umah sewa,tak semua da ade.cess,ingat kan aku paling lambat.rupe2 nye aku adalah antara yang terawal padahal janji kol 11 am dan aku sampai kol 1 pm.haha....

dalam masa 1/2 jam jer aku da abes da kemas-kemas barang semua.(bilik aku jer.haha....).bilik orang laen,wat sendiri la!huhu...kol 2 pm,tetibe ku ade teringat janji ngan member lame,saudara izwan bin salleh aka mr Rogerque.huhu...die ajak karok la lepas zohor.hehe...teros balik umah siap2...call dier tak angkat.call kali kedua sekali tengah tidor la....jawab pown cam nak tak nak jer.cesss....pastu selambe je cakap cancel sebab kol 7 pm nak dating so tak nak rushing.cess...menci!menci!menci!

tensen...so dok umah tengok ulangan mawi nikah ngan ekin kat astro.giler kerek wat kek bentuk bantal.aku mule2 tengok siap tertipooo lagi ingatkan mende tu hantaran(budusss!).huhu....da buhsan2,kuar jer la.

baru sampai ampang,ujan lebat...cess,abes basah kuyup aku(naek motor la katekan).adeih...patah balik.sampai umah tukar baju(seluar tak tukar.lembap seluar aku tuh!).amek kereta teros merayau....sampai kat ampang balik,ujan lebat gilor daripada tadi dan ditambah pula dengan jemm terok giler.....dem it!memang tak kasik keluar la nih.adeih....jalan jer la.haha....
drive keta sampil amek gambar(jangan tiru aksi ini)

sampai ke destinasi,pergi makan...setelah carik kedai2 yang dirasakan tiada kaitan ngan anti israel, ku pegi kat burger king.(aku rase burger king tak terlibat kowt.btol ker ar???).beli whooper(1st tyme makan).
huhu...pastu teros gi karok(cam beser).takde xtvt laen da ku ni kan.makan-karok.tu jerla.haha....

taw2 check balance dalam wallet da tinggal beberapa helai duit kaler biru(RM 1) jer.haha...so,balik la....duit da abes.hehe....

-THE END-

4 comments:

Mas Ai said...

tak sempat nak mintak banjer orang,..dah abes da~

Aidi-Safuan said...

opsss....terlambat.hehe....

tunggu next sem ek~

kalo skor lg la.huhu...

kalo memaen,takdapat la.hehe..

Mas Ai said...

jangan memain tau,..
blaja leklok,..~~~

org tak wat project gi nih,...tensi,..tensi,..

miss.anne said...

ko hbes duet banje sape weh?
haha.