Saturday, January 24, 2009

The worst day in diz year(yet)

adeih....yesterday was da worst day in my life(yet).tensen btol la.macam2 berlaku pada hari yang sama.

starting early in da morning jer da bangun lewat.got class at 10 am.tapi bangun kol 9.adeih...nak mandi+bertolak lagi da sejam.kantoi!

on da way kat highway, motor plak tak leh nak jalan.dem it! orang da lewat ni la nak wat hal.tensen!!

nak call rumah, bateri henset lak kong!adeih....terkubur sorang2 la kat tepi highway nih...

setelah berjaya call rumah, ayahku datang tukar motor.teros pergi klass...unfortunately, klass cancel!bagos betol....

nak pakai contact lense, sekali tertuang pulak lense tuh ke dalam sink.budusss!!!!!

baring2 jap kat atas katil sambil tunggu masok waktu solat jumaat.sekali tertidorrrrrrr.bangun da kol 2.15 pm.bagus!!!

merayau-rayau pakai sunglasses.tyme nak pakai asik terjatuh jer.ruper2 nyer sunglasses punyer skrew da hilang!ceyt...baru aritu repair.skang da rosak balik.

petang itu, ayah call.tanya pasal kasut.balik umah jemm la plak!!!!sampai umah ade kasut baru(hepi la skejap),tapi tengok2 size tak muat.aaarrrrrggggghhhh!!!!!!!!

1 comment:

Mas Ai said...

errr,..yang, mas rasa gamba yang ambik kat tenet takleh letak kredit [kecuali setelah di-edit sendiri~].....klu tak silap lar~