Thursday, January 15, 2009

Y-E-S-T-E-R-D-A-Y

wahhh.....yesterday was da tired"est" day for me this year(yet).hehe....a lot of things to do from early morning till midnite....

pagi2 da kena pergi bank.(i hate bank).leceh la.tensen sebab kena beratur.ku lebih prefer post office sebab tak ramai orang nak pergi.haha....end up, 2 bijik bank ku kena pergi.cess...kerahan tenaga yang dilakukan oleh parent ku ni memang tidak patut!

disebabkan the day before yesterday(kelmarin la.tu pown tak tau ker????) aku tak tidor, ambik ko letih sangat2(padan muker sape suruh tak tido, sengal!!!!!). balik je daripada bank, teros landing atas katil. mak ku da marah2 da cakap "baru pegi bank pown dah ngantok.kecoh ar".haha...
Maybank

Bank Simpanan Nasional

bangun tido da petang.bagus sangat la perangai ini.haha...teros siap2 malam ni nak pergi sembang siswa(semsis). mr rogerque ngan rahim da bising2 da cakap "pesal tak sampai lagi nih???event da nak start ni...".ekele....kecoh lak.macam la aku ni ahli penal plak nak kena datang awal.huhu...aper lagi, teros merempit la.

sampai kat ampang, hujan lebat.cantek!!bagus sangat la tuh.aku nak cepat ni ujan plak.cess...ahhh!!!xkire.rempit saja!

sampai2 je tunggu rahim jap.citer lebat la ko!tak sampai lagi pown sebenarnya.lame giler plak tuh.tak reti2 nak mesej ker budak?!taw2 jer dier kater parent dier tak berapa sehat. kena check in hospital.oh god~~~

kat dalam semsis, banyak memekak jer daripada dengar.bukan dengar pown aper tuh "student crisis".haha...wei pin da usyar2 berapa kali tah.haha....(sowi).da rasa bersala kat semua yang serius mendengar, gi la lepak luar sambil beberapa kali curik cupcakes(memang tuh tujuan aku pown kan).huhu....pastu mintak tolong kirin untuk tangkap gambar.bole plak dier amek gambar orang depan aku.cess.aku suruh ko amek gamba aku la kirin!!!!
tangkap gamba aku la kirin!!!!

firdaus dan puan zeus zues(aku tersala baca nama dier kat kertas tadi.haha....)

firdaus dan maisarah

firdaus dan dominic

setelah lama ku tunggu diorang nak abes, akhirnya tamat jua.aaahhhh...lega tol aku.da lapar da ni.
karipap+cupcakes+bihun goreng.last picture adalah aper yang aku amek

da abes makan,sesi bergambar pula.pastu aper lagi,balik umah ler...opsss.terlupa plak sebelum balik ade sourvenior daripada nor hasya mawaddah mashitah binti haris.nak taw aper?tadaa....
tabung.cam perli jerk~

bergambar bersama acapRia

bergambar bersama mr rogerque

bergambar bersama nor hasya mawaddah mashitah binti haris

kesemua ahli panel dan moderator

sampai jer kat umah, masuk dapur. ade 1 bungkusan(kotak).kotak aper??kotak dunkin donuts.haha...aper lagi,sebat la...mende da ade.aku makan jer.tak baek membazir.bukan aku beli pown kan????(still boikot israel)
dunkin donuts


-THE END-

6 comments:

WM Fakhrul Syakirin said...

laaa...

suh amik gamboo ko ke???

tak habaq awal2...

kui3......

Aidi-Safuan said...

haha...ko memang sengajer!!!!

Mas Ai said...

time kasih coz letak gak gambar sayer yg tak baper cantik nih,..[sedar diri,..~ :)]

WM Fakhrul Syakirin said...

hahhha...

salah kee aku amik gambar ubie kat depan tu???

ko kan lapar... (refer post terbaru skrg!)

so, at least ubie leh mengenyangkan..

muahahhahaha

Aidi-Safuan said...

buduss!!!
giler berbeda timeline tuh.haha...

sinchan said...

aha emergency weh
tak dapat nak elak
abang aku masuk wad denggi jumaat lepas
pastu tup tap doktor call suh datang
ape lagi aku terpaksa jadi driver mak aku la
kah2 len kali la hang out