Saturday, February 7, 2009

Uniten Graduation Nite 09

Tugas-tugas saya sebagai volunteer Uniten Graduation Nite 09

Tugas 1
saya telah ditugaskan sebagai pengangkut barang-barang seperti speaker yang gabak besaunye daripada Unit Sukan, goodies bag daripada lori, tong sampah booth alumni uniten dan pelbagai lagi barang-barang.
pengankut goodies bag berjaya

Tugas 2
saya telah ditugaskan sebagai bed tester di room @ palace.saya telah tidor (sekejap) di room tersebut sebagai cara untuk testing room tu.
da ok bed nih. aku da try da


owh....room urusetia.terok sungguh mereka nih

Tugas 3
saya juga telah bertugas sebagai penonton rehearsal performance di siang hari.ini kerana pada malam nanti saya akan ditugaskan di backstage yakni saya konfem2 la tak dapat tonton performance yang ada.wuuu...
Ballet rehearsel


Hip Hop Rehearsel

Tugas 4
saya telah ditugaskan untuk menjadik soundman(sementara) dan juga pereka multimedia show
sound system yang gabak

Tugas 5
pada pukul 7 lebey, saya bertugas sebagai penge"test" MC untuk rehearsel program.kepada MC, padan muka anda kerana telah dimarahi oleh saya.hahaa!
The MC

Tugas 6
saya juga telah bertugas sebagai orang yang bagi cue kepada ballet punya budak yang akan wat gimik opening.
gimik opening ballet gurl

Tugas 7
Saya telah bertugas sebagai orang yang diambil gambar oleh artis-artis terkenal.adeih...actually saya taknak kerja ni tapi memandangkan director program ni telah paksa saya,jadi saya takleh nak cakap ape2 da.
Estrella


Juliana Evans


Estranged


Uniten Models

uniten Models lagi

Tugas 8
selepas tu, saya telah ditugaskan oleh ramai orang(yang bajet segan+malu) untuk mencurik mengambil balance makanan untuk dibawa ke backstage kepada urusetia dan artis yang tak makan lagi.hampeh tol!amek je la sendirik.huhu....
Muke bangga setelah berjaya rembat makanan

Tugas 9
camera saya juga telah ditugaskan untuk mengambil gambar shahmi dengan model2 uniten.bayar la shahmi!

Tugas 10
saya turut bertugas sebagai pemanggil performer ke backstage before diorang perform.juga tugas saya sebagai pemberi laluan kepada mereka kerana ramai pelajar uniten yang ingin bergambar bile nampak artis kat hallway.(maw tangkap gambar tunggu la abes perform dulu dey!sian kat organizer kena mara ngan prof ghaz sebab lewat)
VIP room with estranged

Tugas 11
saya juga telah bertugas sebagai MR. Uniten (sementara).yang ni paling penat nih kerana saya malas la poyo2 nak jadik MR uniten nih.da buhsan da dengan title tuh.
Mr. Uniten


tak sangka bendahari Uniten Graduation Nite 09 adalah fans mr. uniten.haha...



haha....demikian la saja tugasan saya pada malam tuh sebagai volunteer.actually banyak lagi tapi kerana tiada gambar,takleh nak cite.nanti orang kate takde bukti lak.

so,kepada organizer.bole la pasni banje saya sehingga saya pueh ati.okess~~~~

15 comments:

zanna~~ said...

ces~~!! bila plak aku jd peminat ko...perasan nak mampos~~!!! anyway..thanks tau..

Aidi-Safuan said...

haha...sile bace ayat terakhir tuh.
xpe sy tolong quote


"so,kepada organizer.bole la pasni banje saya sehingga saya pueh ati.okess~~~~ "

bloop said...

"ramai pelajar uniten yang cam haram perangai bile nampak artis kat hallway"

choose ur words wisely dear..

Aidi-Safuan said...

betol la.becoz it is really happen actually.becoz im da one yang escortkan all da performer.tyme hallway,sume wat perangai masing2.siap ade yang tarik2.lets say if something happen to da artist,injured or baju terkoyak or something like dat,who is gonna responsible for dat?pity da organizer rite...

btw,becoz im hepi today,saya akan mengkabulkan ur wish okess...

Rizdiahk Nahraf said...

Tengok gambar ko dengan juliana evans tu, terasa la macam langit ngan bumi je statusnya.

Syima Syaz said...

wahhh...uniten panggil artis?bestnyeee... faizal tahir tak di panggil ke?

Aidi-Safuan said...

@rizdiahk nahraf: ceyt...jeles ke?

@syima syaq: aiyok..faizal tahir ka?very very very costly la.huhu

rahim said...

tak yah panggil faizal tahir, aidi kan ade, klon faizal tu, exclusive

Aidi-Safuan said...

@rahim:
haha....faizal tahir da xpakai superman la skang nih.aku sambung legacy beliau jerk

sol said...

hahahahaha.very d true okes ppl!encik superman kte nie lg hebat dr faizal tahir tau!cop uniten gitu!

betul oh.faizal tahir mahal.tape.next time ade lg!kte cuba!! :D

Aidi-Safuan said...

@sol:
haha...thanx la sol sebab puji(atau perli neh.hehe)

p/s: lucah sungguh pic profile anda tuh sol.hehe

Syima Syaz said...

mahal?saya sgt minat dia...harap2 dia pun minat saya...hehe!*perasaan!!*

Aidi-Safuan said...

huhu...yerla...he's one of malaysians best singer rite now.of course la sangat mahal...under media prima lak tuh

Nissie said...

mmg organizer patut belnja kamu. kamu bertungkus lumus yang amat2.
>_<

Aidi-Safuan said...

huhu...xde la kak nissa oit.saya dapat jumper estranged pown da syiok abes da.hehe...