Tuesday, March 31, 2009

Estranged - In No Time muzik video

wat seketika,hati ku telah terubat sedikit(sket jer....) apabila muzik video estranged yang terbaru, In No Time di publishkan....

mule2 risau gak kowt2 xde la muke aku nih...ruper2 nyer dengan bangga serta riak nyer aku mengatakan aku lah watak utama untuk extra muzik video nih.wahahahaha....

xcayer???hoho...



















nak tengok lagi????sile tonton ini:

18 comments:

Mas Ai said...

hurm,..tahniah lar~

Aidi-Safuan said...

lol...ape yg tahniahnyer?

zanna~~ said...

lol~! adakah ini gambar lekat semata-mata lagi????

Aidi-Safuan said...

jimbet anda!!!xcayer cek ar kat video tuh!

~aiza natasha~ said...

artis tmbhn since bile??? gradnite ke? heheh~

Jijie Leto said...

Aidi i t'jumpe ur blog..hehe
wow i can see me in the 3rd pic...
hehehe

Aidi-Safuan said...

@aiza: huhu..taw2 je ko nih ek aiza.huhu...


@jijie: haha...aku rase muke aku paling banyak rasenyer.hoho....

Jijie Leto said...

mmg ... dh laa u duk kat sebelah rich...mesti laa byk kali kluar,
siap wat rock on sign...caya laa bro!!

Aidi-Safuan said...

oh yeah!!!

sol said...

gile? sbb kan graqd nite tu dah happening cemni? waaa bakal jdk artis dah abg neh XD

Aidi-Safuan said...

hoho..xde la sol.jadik extra jerk~

zanna~~ said...

ala..aidi merendah diri plak...satu msia tgk ko tue...hahaha...atau pun indon, singapore, brunei...mana lagi video klip nie akan terbang???? wah~ hebat...terkenal pasal gradnite...terima kasih kat aku la weii~~

Aidi-Safuan said...

alorh...bukan merendah diri...tapi sape la nak tgk muker aku nih..bukan ade producer nak amek berlakon pown.haha

zanna~~ said...

ces..org bagi betis nak paha...nie la org...x reti nak bersyukur...dah masuk vclip bersyukur je la...nie nak berlakon plak~ :P

Aidi-Safuan said...

hahaa...mane la taw.kowt2 pasni rosyam nor nak amek aku masok latest drama dier ker.hahaha

- Gie - said...

haha...sengal gler..

nnti ak nk tgk la pelakon watak utama tu

atreyu strange said...

alaa... nak jugak.. huhu.

Aidi-Safuan said...

hehe...next time okess