Thursday, April 16, 2009

wat did I do wrong?!

aku tak peduli sama ada tajuk aku nih pelik, cam haram, bahasa english kaum beranang dan sebagainya tapi apakah yang aku da wat salah/silap sampai event aku nih da tinggal seminggu tapi tak dapat kelulusan pown lagi. apa ker payah bebenor la sampai paperwork event aku tuh da terperap sampai 1 bulan kat ofis advisor aku dan ditambah plak ngan 1 bulan lagi kat ofis hal ehwal pelajar. 1 bulan + 1 bulan bersamaan 2 bulan(simple math pown xtaw ker macha??)

setelah dimuhasabah kembali diri aku nih daripada 3 bulan lepas(perghh,gler ebat muhasabah diri.hoho...), aku still tak jumper aperkah kesilapan atau kesalahan yang pernah aku wat sampai tak lulus lagi paperwork aku nih.haih....:(

aku da wat paperwork lebey 10 kali, 8 kali sebelum advisor aku luluskan untuk dihantar ker HEP dan 2 kali lpas da antar kat HEP.tapi still xder tindakan gak.hurm...

aku da dapat sponsor daripada 8 company, (metrojaya, hotel equatorial, dominos, izzi.net, nescafe, mingomingo, intrend, dan 1 lagi secret.hoho...) tapi still xder tindakan daripada HEP gak.hurm...

aku da siap wat preparation sumer.buat banner, poster, bunting, buku program, kad jemputan, perbelanjaan dan pendapatan planner dan macam-macam lagi, tapi still tader tindakan daripada HEP.hurm...

aku da abeskan duit aku sebanyak rm 100 lebey untuk event nih, daripada segi minyak moto ngan keta, tol, pastu ngan kepenatan aku ngan keletihan aku naek turun ofis sponsor, tuh tak termasok sesat jalan dan ditambah lak ngan hujan(kalo naek motor) dan jem cam haram(kalo naek keta), but still xdapat tindakan paper daripada HEP.

dan yang terakhir iaitu perkara yang mengharukan aku plak, advisor aku yang beria2 nak mengetengahkan konsep "kecantikan, kesihatan, fesyen dan komputer"(yang mane memang aku tak setuju sangat2 pada awalnyer), sekali kena sound ngan HEP pasal takde kaitan antaranye, teros suruh aku repair balik sumer.walhal(eceh,walhal tuh.wakakaka....), die la dulu yang cam haram beria2 pasal konsep mengarut sumer nih. dan yang terbaru kuterima tadi bole lak dier call suruh batal kan event nih.kepala hotakkk kaw!!!! setelah sumer perkara yang terjadik kat aku selama nih, suka ati ko jerk nak suruh aku cancel.(buduss nyer orang tua yang botak cam zaibo) -->sowi kepada peminat zaibo

da la, aku da penat. sok aku nak jumper VC terosss dan citer kat beliau pasal event aku nih.babai~

1 comment:

h u S n A ZzZZzZzZzz said...

HEP malas nk lyn nk wat keje la tue. Sian2. Saba la. :D