Wednesday, May 20, 2009

Exam Calculus & Leverage

baru abes jawab exam calculus tadi.agak tensen ar sebab soklan simple tertinggal untuk distadi.huhu...gler tensen! punyer la banyak aku stadi semalam(xde la banyak mane pown.sejam jer kowt aku ulangkaji semalam.gler kerek), last2 kuar soklan yang kecik jer.cesss....setakat nih bole lagi ar kowt kalo nak dapat A.hehe....

last monday tengok 1 series baru kat AXN. Leverage. agak menarik la jugak walaupown jenis series camtuh da melambak da penah tengok. citer pasal 1 kumpulan geng yang kasik bantuan secara percuma kat orang-orang yang ditindas oleh syarikat-syarikat besar atau orang kenamaan.


final paper, monday. yang nih agak cuak gak sebab payah punyer exam nih. so, maybe nak kena stat stadi awal.so, macam beser. takder update (kowt).hahaha....