Saturday, May 9, 2009

Lucky Day(May 09)

lucky day of da month untuk orang yang bernama aidi safuan adalah semalam yakni 8 may 2009.
besh2...

daripada pagi sampai malam sangat2 lucky!firstly tyme wat lab circuit, aku lah orang pertama yang berjaya menyiapkan lab tersebot dan jugak orang pertama lak tuh yang dapat siap dalam masa sehari(orang laen kena proceed next week tuh.padan muke~)

tengah hari lak bole pegi solat jumaat setelah lama muker aku nih xpegi solat jumaat.huhu....(xde la lame mane pown.sekali dua jer miss). before balik umah, dapat mesej from my former lec yang nak banjer coz last sem dapat dean list.huhu....skali jumper beliau dapat voucher sebijik secret recipe tuh!!!!! balik jumper lec terjumper lak member aku tengah minom air tin. teros dier suruh abeskan air tersebot.ader setengah tin lagi taw. jalan sket lagi before jumper motor, ade lagi dua orang tengah makan keropok. suruh aku abeskan gak keropok tersebut walaopon ade lagi 1/2 yang x abes.layan jer la. last but not least, tyme nak order kek secret recipe, seberang jalan tuh ade kedai ayamas. setelah di cek wallet, ader rm20 hengget dalam tuh. teros beli ayam percik sekor.hahahaha....

p/s: tengah senang ati skang neh~