Tuesday, May 19, 2009

update di kala final exam

assalamualaikum...

saje nak update kerana kemalasan+bizi stadi untuk final. so agak penat la nak taip panjang-panjang(panjang la sangat), tapi facebook dan laen2 bole jer open.hahaha...

baru abes sebijik exam semalam. walaupon stat stadi sehari sebelum exam tersebut(actually setengah hari sebelum exam tersebut). stadi soklan previous final lak tuh. dan akhirnyer, tekaan aku yang soklan final 2005 & 2007 akan kuar balik taun nih sangat la tepat.hoho...so, dengan gembira dan kereknyer jawab soklan pastu siap dalam 1 jam jer. sumer dak2 tensen gak ar sebab diorang pown xperasan aku nih penah stadi.(da kater stadi setengah hari awal.memang tak nampak la.huhu...). sok ade lagi 1 exam tapi cam malas nak stadi la plak. subjek kalkulus aka subjek kegemaran aku sesangat. tuh yang malas stadi tuh. carry mark jer dah 44.5 per 50.hahaha....giler sombong kasik statement.huhu...

next is aku baru jer abes baca novel ini....


slumdog millionaire. agak lain daripada aper yang anda sume lihat daripada movie. ade sket jer la persamaannyer. dalam tak sampai 50% pown. so, try la baca novel kalo nak taw di mana kelainan yang ditunjukkan.huhu...

nak citer pasal AF 7 plak. arituh gi tengok AF 7 final. cam beser la. astro sentiasa keluarkan artis-artis berlambak2. sekali maestro da bankrap la.haha...so, pandai-pandai la artis nih nak idop nanti camna. selama 6 series sebelom nih pown brape banyak jer artis yang selamat.huhu...dah la, xmau citer pasal af7 lagi.nanti kena ban~

oouuhhhh...1 lagi cerita baru. virus H1N1 aka virus selsema babi khinzir. aku pown tak berapa tau sangat pasal virus nih. taw2 jer da merebak kat malaysia. lagi senang berjangkit daripada selsema burung lak tuh. so, rakyat-rakyat jelata di luar sana, berhati-hati la. kang kalo da berjangkit kat anda, bukan saja dapat sakit. dapat malu+segan pown ada jua.yerla, da kater selsema babi.tak ke malu kalo 1 malaysia dapat tau.hahah.....

ok la...nak sambung tido stadi balik. tata~~~~