Wednesday, May 6, 2009

update(kowt)

hye sumer!(nada comey)

saya dengan ini ingin melahirkan rasa sangat terkejutt apabila saya melihat blog ainrox dan melihat nama saya dalam list beliau dengan tarikh last update adalah 1 week ago. oh god!gler lame aku tak update.haha...ditambah plak dengan biler aku cek aku nyer list posting sepanjang bulan lepas ader 5 helai jer.hoho...adakah aku da bertambah malas?huhu...ade lah sket.tp mostly adalah kerana aku sangat-sangat-sangat-sangat bizi ngan event aku yg baru saja melabuhkan tirai pada khamis yang lepas.

next stori, next 2 weeks aku final exam. tapi malangnyer aku tak stadi pape lagi.hoho...agak ebat situh...kalo tadapat dean list lagi skali masaks aku.hehe...

erk, da tader idea. bye bye~

2 comments:

her said...

ceh. arituh wat aku nyer trademark.

now promot blog aku pulak. huhu masheh ler aidi..... T.T

Aidi-Safuan said...

hahaa...org hawt macam anda neh mmg mudah jadik tarikan ramai.hahaha