Sunday, June 28, 2009

Ahhh!sakitnya disula...

Ini adalah kotak ubat.sekian terima kasih....

Kronologi Aidi Safuan mendapat kotak ubat:
  • 11.00 pm: Baru sampai rumah daripada kenduri
  • 11.15 pm: terasa sakit perot nak berak
  • 11.20 pm: tahan dulu berak neh.kasik kumpul lama-lama
  • 11.25 pm: da tak larat nak tahan. teros gi toilet melepaskan baja yang belom diproses
  • 11.35 pm: da lega. pastu cek kat dalam mangkok(bukan mangkok megi. mangkok tandas la...).
  • 11.35.15 pm: "aaarrrhhhhhhhh!!!! ade darah kat sisa toksik aku"
  • 11.36 pm: terasa nak buang lagi. tapi takot nanti darah lagi banyak
  • 11.40 pm: repot kat mak pasal tuh. dier kater," erh, ko period ker ari nih?haha...yerla2,jom pegi hospital"
  • 12.00 am: isi form semua.tunggu doctor panggil
  • 12.04 am: "aidi safuan!doktor panggil," kata nurse yang da tua tuh
  • 12.05 am: "yer,apa sakit?" dengan nada bangla. "eh,doctor nih bangla ker?ader paspot ker dier kat malaysia neh?"kata aku di dalam hati kerana takot nak tanya depan2.
  • 12.07 am: lepas stori semua kat doctor, dier suruh baring sambil bukak seluar kat dalam tuh."eh, takkan nak bogel kot kat situ dengan doktor.kang dia buat mende tak senonoh kat aku kang?".pastu baru aku teringat, da montot aku berdarah.mesti la nak check montot aku.takkan nak cek perot aku gemok ker tak pulak.
  • 12.10 am: doktor tersebut memasokkan sesuatu ke dalam jubor aku.adeih, geli+pedih pown ade. aku terbayang cam mana la porn actress yang maen jubor tuh bole tahan.siap gembira lagi aku tengok.(sori entry nih agak looocah sedikit)
  • 12.12 am: "hurm,kamu kena buasir nih,"kata doctor tuh dengan slanga banglanyer."owh, sheit!aku kena buasir!".pastu aku terbayang buasir yang slalu dikutok2 oleh shin chan kepada enchek nohara.siot!
  • 12.13 am: aku keluar daripada bilik pemeriksaan dengan keadaan tak selesa."apa kebenda yang doctor nih letak tadi?terkengkang aku nak jalan neh," kata aku bermonolog dalaman.
  • 12.14 am: sampai jer kat seat, aku terasa cam ade bende mengalir keluar kat buntut aku."ish,nih cecair aper plak nih?najis aku da jadik cair ker?adeih...,"kata ku didalam hati lagi.
  • 12.30 am: sampai kat rumah. teros gi bilik air nak check apekemende yang meleleh keluar daripada muntuk aku tadi.owh, naseb baek bukan najis.air jer.<--tapi tak tau air aper.huhu..

p/s: still jalan terkengkang-kengkang.sori guys, tak leh nak kuar ngan korang sehari dua nih okays

5 comments:

her said...

kok ye pun xyah aa citer details ape doc tu buat kat montot kau.

xpasal2 aku loya.

(-__________-")

Syima Syaz said...

hahaha....syabas,lost virgin dah!

Aidi-Safuan said...

@her: xde la.nih nak bagi pendedahan kepada umum.karang para gadis2 ingat doc tuh nak buat aper plak kang

@syima: cessss....sakit lorh..

hate_love said...

hie aidi safuan, thx fer dropping by at deucedvampire.blogspot :)

buasir?? erghhhhhhh..sakit tu. huhu

Aidi-Safuan said...

tak cakit pown...juz berdarah jer.huhu