Wednesday, June 3, 2009

Duit-Duit-Duit

okey la.sebenarnyer aku tak jadik carik kerja sepertimana yang diberitahu dalam post lepas.huhu....sesaper yang raser tertipoo dan tertunggu-tunggu sampai akhir bulan nih untuk mengepow aku tuh diharap dapat la batalkan sajer niat tabaek anda tuh.hehe...tapi sebenarnyer memang nak carik kerja hari tuh(da day after my previous post). da siap pusing2 kat jusco AU2 da pown. ade la survey 3-4 kedai. end up aku singgah kat kedai BBQ Chicken dan order Jerk BBQ(refer pic).huhu...bler sampai jer kat rumah, mak kater takpayah la carik kerja. pastu dier mintak tolong cat rumah baru kat kuala kubu bharu.sob2....adeih, sedey ar diriku ini. nak duit lor...arini nak makan big apple tapi takde duit.sob2.....anyone yang baek ati.plz~~~

Jerk BBQ at BBQ Chicken

3 comments:

Syima Syaz said...

takyah keje lah...
dok umah lagi best..

Aidi-Safuan said...

lor..xde keja nanti tadapat duit.nak duit~

Syima Syaz said...

tuh payah skit laa...