Tuesday, June 16, 2009

Kecewa

ouhh...selama beberapa hari nih aku stop blogging for a while adalah kerana sangat kecewa.kekecewaan melanda diriku inih disebabkan oleh kejatuhan result aku secara mendadak pada sem inih.cilakak btol.adeh...

Gambaran perasaan ku dikala tengok result


sem nih gua punyer GPA below 3.50 la....adeih....sedey btol hidop nih.tapi CGPA still 3.6 la.sob2...huhu..so, terpaksa la tak leh nak maen2 lagi sem depan.full throttle stadi start now!!!!

6 comments:

Syima Syaz said...

sem dpn kena focus.. takut CGPA down pulak..
adik saya pun dapat below 3.50 this sem...
ape2 pun, tahniah sbb dapat atas 3.00...=)

Aidi-Safuan said...

huhu...tankiu2...

- Gie - said...

siot je..ok da la tu..abes..ko nk bape?4 flat? ;p

Aidi-Safuan said...

ekele...mak aku ngamok sampai nak jumper advisor aku la...sadis tol aku.haha

zanna~~ said...

nie sebab ko nye karnival yg ntah ape3 tu la..maklumla..keje sorang2

Aidi-Safuan said...

haha...lec aku yg tuh dier kasik aku B+ jer untuk subjek tuh.siot jer...citer dulu nak kasik A.