Tuesday, June 30, 2009

Michael Jackson & Farrah Fawcett

soalan manja-manja pembuka bicara post kita kali nih. aperkah persamaan antara mereka berdua?? jawapannya, mereka berdua da mati(meninggal dengan bahasa yang lebih ikhlasnya) pada jumaat lepas.

owh, aku tak mau nak bukak cerita pasal MJ neh.semua orang da cerita kat blog, facebook dan myfren(gabungan myspace dan frenster). da abis tribute to MJ da aku da baca. sumer abes touching+majuk dengan pemergian beliau.

abes tuh saper plak farrah fawcett nih? tetiber lak naek name dier ngan MJ. bajet fames lak. awat lak kisah dier yang da mati(again, meninggal) nih nak di sekalikan dengan MJ lak?? lepas 2 minit aku google maps pasal beliau neh, baru aku sedar...."owh, model playboy dahulu kala rupanya,".patot ar fames.


source: http://thestar.com.my/news/story.asp?file=%2F2009%2F6%2F26%2Fnation%2F20090626082443&sec=nation

2 comments:

Syima Syaz said...

charlies angel punye angel pun iye jugak.cantik lah farah tuh masa muda...

Aidi-Safuan said...

ouhh..yerker?tak tau ar plak.huhu