Saturday, June 6, 2009

Sikap malas + AdSense

okess...kalo korang baru perasan, blog aku cam da laen sket la dari segi layout dier.(layout takde beza mane pown,juz add some gadget jer). aku da tambah sume link website yang aku slalu open kat blog aku neh. sebabnya??sebab aku kadang2 clean cache ngan cookies(bukan cookies biskut tuh.cookies kat web aku neh la) yang da penoh sampai slow da untuk open tenet.hehe...so, bler da clean sumernyer, kadang2 amek masa lama untuk aku search balik web yang aku nak bukak walaupon aku slalu open cam website onemanga.com tuh.hehee...so senang citer nak kasik aku yang serba pemalas nih senang kerja, aku letak segala link dan pic(sajer kasik happening sket blog aku neh) kat tepi tuh untuk memudahkan kerja aku(kalo korang nak senang pown bole gak.hehehe....)

then, yang terbaru aku baru letak adalah AdSense. aku actually tak tau dan tak percaya pown pasal mende2 adsense nih.besernyer memang xjadik pown(da slalu kena.huhu...).tapi kunun2 aku cayer la kan,aku letak jerla.nak kasik meriah pown ade gak.hehehe...so, enjoy~

5 comments:

Syima Syaz said...

adsense tuh mcm blh buat duit ek?

Aidi-Safuan said...

tak tau la plak...tapi daripada aper yang dibaca kunun2 nyer bole la.tapi sebelum2 nih da banyak da cuber kat website2 laen yg pasal buat duit nih.tapi xde hasil pown.tak tau la plak pasal adsense nih.hehehe

joegrimjow said...

da dapat belas2 da

Syima Syaz said...

tanya joe...dia pakar

Aidi-Safuan said...

wow!ebat~
nak gak~