Tuesday, June 30, 2009

Wanita Hari Ini

Attn: post ini kemungkinan besar akan mengundang ke majlis hari jadi saya....eh silap. akan mengundang kemarahan dan ketidak puas hatian terhadap diriku yang cute cam brad pitt nih. harap maklum. (da gitau nih.kalo marah gak tak mau layan)

Situasi 1

M: hye
Aidi Safuan: erk.hye
M: ......
Aidi Safuan: (diam tak reply)
M: .....
Aidi Safuan: aar.awat?
M: takde paper.sajer jer...
Aidi Safuan: owh...okess...
M: takperla. ko cam sombong jer skang neh.

aik???!!!!aku plak yang sombonk ke? pesal lak tetiber jer aku yang dikatakan sombonk walhal(walhal tuh.perkataan yang xde orang nak gune da skang neh) ko yang da kaco aku pastu tak nak cakap paper.hurm...



Situasi 2
Typing Maniac @ Facebook

Aidi Safuan: lorh,baru jadik viking nak gembira mendenyer...
L: sebuk je :p
Aidi Safuan: haha...gi la buat kerja.satgi saya call buat repot kat bos anda karang
L: dengki ar tue...
Aidi Safuan: tau takot.hehe...
L: hek ele.. cr gaduh lak pepagi yg indah ini..(teros offline)

uikks...adekah aku sedang carik gado-gado?eh silap.carik gaduh.gado-gado tuh mee jawa kan?ker kuih tah.da luper...okess da lari topik. ade kah aku sedang carik gaduh?alorhh...period ke aper da?<---alasan jawapan conventional kalo emosi tetiber.huhu...


Situasi 3

Aidi Safuan: eh, aku ensem dowh. tak cayer? tengok ar jam aku. jam brad pitt neh.
T: ah yerla ko. muker pecah rumah. bajet brad pitt la plak. taik ko!
Aidi Safuan: cess, at least diana danielle tuh cair ar gak kat aku neh(betol dowh.mesti korang tak cayer kan?).
T: ah ko!dan-dan jer. bajet aku cayer la sangatttt
Aidi Safuan: ekele, abes ko bajet ko hottt??? muker saing-saing johnny lever(rujuk pic di bawah). bajet ade jantan nak cair kat ko laks...
T: (majuk.pastu teros putus member)

ekele...anda yang bergurau kasar dulu, aku pown layan ar. ko tak tau plak azwan ali tuh idola aku?huhu...


hoho...tapi tak semua la wanita hari ini dalam dunia nih aneh sebegitu. ade jer yang cool dan rilek2 jer<--ayat cover padahal da cuak nih satgi sumer NGO wanita attack blog neh
tapi aper yang penting sekali,(bukan kerjasama. tak abes-abes. da muak la weih) tanpa lelaki,tiada la wanita.<--nak gak cakap lelaki dulu.boys rulez!yeah~

4 comments:

Syima Syaz said...

memang pompuan jenis touching lebih pun,nak2 time red light....
tapi ada gak jantan touching lebih..

Aidi-Safuan said...

haha....kalo lelaki yang touching lebey tuh xtau la plak~

chipsmore said...

if gal touching lebeyh no wonder la...if guy wat peel camtu....cam pelik lak en...hakkk

Aidi-Safuan said...

ouh...kalo guy yang camtuh maksudnyer dier memahami wanita.hehe...<---ayat gender bias