Friday, July 24, 2009

Malam Ramah Mesra PRS 09

yeah, 1st of all nak ucapkan tahniah kepada zulkhairie aka partner in crime time aku adalah myrakan 1st generation dulu. walaupon aku tengok zul da cuak gler sebab awal2 tuh ade berapa kerat jer yang datang.hahahahahhahahaa....

thanx jugak kepada committee anda yang sebut nama saya sebagai 1 of sponsors dalam Malam Ramah Mesra(MRM) semalam tuh. terharu sesangat sebab 1 dewan lihat muka gua yang hot ini.hahahahah....

terima kasih dan tahniah kepada ilhami yang blanjer kek pada bufday nyer yang ke 20 semalam walaupon bak kata ameer firdaus, "buat surprise party untuk diri sendiri ker?". hahahahaha....

owh, berita gembira da tamat yer. mari kita bercerita tentang berita panazzzzzz dan sadis pula. mari kita imbas kembali tentang not RM 50 terbaru yang aku baru dapat dalam post lepas. walaupon aku baru dapat not tuh, tetapi adalah seorang pembuli ini telah merampas wang itu dan tanpa segan silu dan malu nyer dengan buat-buat lupa teros balik tanpa pulangkan duit tuh semula. hasilnya?????aku balik daripada Uniten Bangi hingga ke rumah ku di Keramat dengan menolak motor aku. tahniah!!!!!! disebabkan anda, saya menolak motor dengan jayanya semalam. disebabkan GURAUAN KASAR anda yang tah hapa hapa tuh, saya jadik mangsa. kalau nak bawak lawak anda nih masok raja lawak, konfem zaibo halau anda balik pada masa itu juga. dan yang paling menarik sekali adalah, sehingga kini anda tak contact saya pown untuk beritahu keadaan wang kesayangan saya tuh. yer, wang kesayangan saya okesss. yang sepatotnyer aku guna untuk beli minyak motor untuk balik tuh.

owh, next story plak berkaitan dengan diri aku nih. yer, aku tau aku hina+bodoh+sengal+samdol+mangkok hayun sebab tak mampu nak abeskan study kat uniten selama 5 tahun tuh. aku tau aku da pernah pecah rekod di uniten sebelum aku keluar dengan skor 0.00 kat GPA aku. aku tau aku hina sebab hanya mampu sambung study aku kat politeknik shah alam jer. ya....politeknik shah alam saja okesss. aku tak seperti anda yang gah belajar di uniten sampai tamat degree anda selama lebih 7-8 tahun tuh padahal degree uniten sepatotnyer 5 tahun jer. aku tak mampu nak kerja sebagai pegawai hal ehwal pelajar(HEP) uniten tuh cam kau! diulang PEGAWAI HEP. mungkin sebab anda bergelar PEGAWAI, anda bole jerit kuat2 time cabutan bertuah tuh, "bukan pelajar uniten tak boleh dapat lucky draw". yeah, talk the talk. thats all you can. at least, se bangsat-bangsat aku nih, aku still ade sumbangan dekat PRS Uniten sampai skarang nih compare to kau! aku bukannyer juz datang event hanya untuk duduk dan makan di meja VIP macam kau! aku dijemput sebagai penaja okesss!

aku tak pernah kacau korang. aku tak pernah hina korang. before diz, aku respek so much kat korang sumer. rite now, list orang yang wajib di respek is NONE.
korang dengki tengok aku still ade pengaruh lagi kat Uniten tuh padahal aku da 2 tahun berambus daripada situ? korang tensen kenapa PRS Uniten still contact aku untuk jadik MC Annual General Meeting ke 10 dua minggu lagi?korang jeles tengok aku pakai stylo semalam dan ramai tengok2 sampai abes event padahal korang pakai cam bangla naek moto jual carpet? korang cemburu dengar nama AIDI SAFUAN yang disebut2 oleh semua group dalam discussion semalam daripada nama korang yang kononnya gah tuh kat uniten selama nih?

owh god, tensen sampai sekarang nih. ainrox, give me five!


p/s: kalau anda perasan, dalam post ini saya menggunakan kata ganti diri "KAU" berbanding "anda" atau "beliau" yang beser saya gunakan selama nih....see how im so piss rite now

22 comments:

Syima Syaz said...

uuh sape yang kurang asam amik duit kamu tuh aidi??eeiii tension je kan..
pastu sape yang mengelabah sgt kat sane tu?hish...dah la...biarkan diorang k..
be cool!!!

Aidi-Safuan said...

clue dah berterabur da dalam post nih.taknak sebut nama jer...yeah,selagi boleh cool, kita cool!

PRS Uniten said...
This comment has been removed by the author.
** SiZuKa ChAn ** said...

sbr aidi..
thanks cz ko support kitorang...
cian ko kne blek tolak moto...
>_<

~sowi td terguna account len comment..
hihi..
tu yg da delete kat atas tu..
:p

hihi

** SiZuKa ChAn ** said...

aidi...
nnti ak update pasal AGM tu...
huhu...

Aidi-Safuan said...

haha...ok2...wani,nanti banjer okesss..wahahahahahhahahahaha

Aidi-Safuan said...

haha...ok2...wani,nanti banjer okesss..wahahahahahhahahahaha

her said...

@aidi: lorh nape sep ngan aku ni.

*hulur tgn abg kirin sep ngan kau*

sabor aidi sabor.. huhu tu la kau cool sgt smp org bleh buli2 kau. hoh cube jadi garang sket mcm aku. kompem org takut nak buli2 ngan gurau2 kasar.


hoho. eh eh tagline:

aidi.. kau lagik!

Aidi-Safuan said...

hahaha....xmau ar garang cam ko...baru kena besi lighter da menjerit sampai 1 coit terdiam seketika.wahahahahaha

her said...

@aidi: hahahah itu salah satu kelebihan aku. jeritan malam tu sikit je tau. leh lagi 'mendayu2' dan boleh membuat kan kau pekak.

hahahahahah

cik Barefoot said...
This comment has been removed by the author.
Aidi-Safuan said...

hahahaa...skrip annual general meeting(AGM) nanti cam besh jer kalo kenakan mereka ini.

its payback time!(sambil sorok balik tanduk yang terkuar).hehe...

her said...

@aidi: oi oi aku boleh hidu kejahatan itu.

Aidi-Safuan said...

haha..lek la ain...ko kan tau aku fair orangnyer.huhu

** SiZuKa ChAn ** said...

huk3..
no komen....

>_<

nico said...

bagi pihak sahabat2 aku, aku mintak maaf. Aku sedar mereka melakukan kesilapan dan aku tahu mereka x sepengeruh kau tapi aku juz nak cakap jasa diaorg kat PRS pun x kecik aidi... Aku x ckp ko salah, cuma ade cara yg sesuai untuk menyatakan hasrat ko ni.. Org berjasa di mana2 program xkan berbangga sgt aidi,ko kena igt benda tu, ko x bodoh.. Aku KECEWA lihat sape ko skrang. Aku akan bayar balik duit ko tue..anyway thanx 4 x sebut nama diaorg directly.

Aidi-Safuan said...

thanx 4 da advice nico...no big deal. juz at dat time teraser sangat jer ngan aper yang ehem2 cakap time tuh. pastu balik tuh plak kena tolak motor jauh gler. lagi la dabel trabel quadruple tensen. mas lak kerja pastu balik lewat malam pastu tak sempat nak luahkan perasaan saya ini. so, blog ini jerla maenkan peranan menerima kutukan+kemarahan+ketensenan dan lain2....anyway, gud lak sembang siswa

RoyAL UnITeNErS said...

udah2 arr tue..carik2 member gak, family gak...haiya.....apa lar

rogerque said...

aiseh macha.. apsal tak contact abg ensem peramah baik ati nih..?
walaopun aku tak dpt tag-team ngn ko mlm tu.. takat duit minayk aku leh delivery enitaim je la..
ker.. kedit kong gak???

Aidi-Safuan said...

kredit abes bai....kalo x da lame aku call reinforcement aku.huhu

Nissie said...

aidi. bila ko free? aku ada benda gak nak citer ngn ko.

Aidi-Safuan said...

hahahahhaa....start 3 ogos sampai 1 januari 2010,aku LI kat TM kat umah aku nih jer...tapi tyme AGM aku datang jer.time tuh la free.hihi...