Monday, July 20, 2009

Perfect

setiap orang pasti mahukan keperfekan(mende plak ayat nih???) atau ke sempurnaan la senang citer. walaupon sekeji/sehina/sebusuk jarang mandi pagi/sejerangkong mat pet mana-mana pown, jika ia adalah manusia, pasti inginkan sesuatu yang sempurna. tak caya?

  • "uishh...kan besh kalo i dapat kawen dengan putera raja."
  • "kalau la aku dapat tekel mamat tuh, da la hensem, kacak(hensem ngan kacak same jer woit), kaya. segalanya ade la senang cite."
  • "kan besh kalau aku dapat bf/gf cam artis tuh"
  • "saya mahukan seseorang yang boleh membuat saya ketawa sentiasa"
  • "ala, jam tuh tak lawa la. tak de diamond kat jarum tuh. tak mau la"

banyak lagi contoh, tapi tuh ler yang mampu difikirkan pada pukul 3.04 pagi neh. huhu...so, bercakap tentang kesempurnaan, so u think u can dance......eh eh silap. sori2...so u think u can get the perfect one? yeah, of course u can. but are u really deserve it?(tetiber terdiam). "ala,sukati aku la. sebok jer ko neh", owh kata-kata tuh pasti akan dikatakan anda skang nih kan? takper, da agak da.huhu... tapi actually da lame da aku tau mende neh iaitu :


credit to komik Eye Shield 21 episod braper tah time semi final Kantou tournament. so, aku tak kesah pown selama nih kalau aku tak sehensem Brad Pitt sebab aku tau sebenarnyer Brad Pitt tuh tak secomey aku.huhu.... jadik kepada yang masih setia menunggu putera raja atau white knight or watsoever tuh, come on!face the reality lor...true story, yer anda memang berpeluang dalam 0.001% untuk bertemu dengan putera raja impian anda. end story.


p/s: hanya mencuba menjadik 99.99% perfect only

5 comments:

her said...

perfect tu tak penting.

kadang2 org tuh 20% je perfect. tapi dpt gf yg 80% perfect, kan dah jadi 100%?

hee..

Aidi-Safuan said...

haha..macam Differential Equation la plak bole tambah2 camtuh jer.hihi

Syima Syaz said...

terima manusia itu seadanya..

Aidi-Safuan said...

yeah!!!

Mashitah said...

bf sayer tak perfect langsung,....
sayer boley wat list semua benda yang sayer tak gemar pasal dier,...

Tapi,..
akhirnya itulah satu-satunya list yang buat sayer sayang dier...

:)