Thursday, August 6, 2009

Kenapa la dengan mereka ini?

Selepas post aku yang semakin hari, semakin mencengkam jiwa sesetengah pihak baru-baru ini. aku banyak terima aduan. tak kesah actually since aku da sehabis baek punyer ayat+cover nama untuk mengelakkan blog aku nih di saman. dan masalah yang lebih terok lagi adalah, komen-komen negatif terhadap blog ini di salurkan kepada rakan taulan aku la plak.....

kasihanilah mereka yang tak bersalah kerana telah menjadi rakanku tuh. ekele, bengang+tensen kat blog aku punyer pasal, tak pasal-pasal orang lain plak yang dimarahi dan ditengking meminta aku clearkan statement yang telah aku buat di blog ini.

adoih, aperla masalahnyer kalo mesej aku ker, jumper aku dan gitaw ker, facebooking aku ker, YM aku ker dan banyak cara lain lagi untuk inform kat aku pasal blog ini. jikalau ada paper kemusykilan atau kesilapan fakta yang telah blog ini nyatakan, sila la berhubung secara teros dengan saya yer. dan wajib bagi anda untuk menunjukkan bukti/fakta baru bagi menggantikan post saya yang salah fakta tuh. adeih....aperla nak takot ngan aku neh, aku makan megi gak weih sama cam korang kalo xde duit.huhu....


p/s: sian kat rakan terdekat aku yang kena mara/kondem disebabkan blog aku neh.sob2...:(