Thursday, August 20, 2009

Prema Yin Eyo Eyo EP & Video Launch

Malam semalam gi tengok Prema Yin me-launch-kan EP dan video klip lagu bertajuk Eyo Eyo kat Mist Club kat Bangsar. menarik gak la lagu Eyo Eyo tuh walaupon baru 1st time dengar semalam. ouh, dan tahniah gak kepada diriku neh sebab pertama kali jejak kan kaki kat Mist Club *clap clap*


lepas register nama kat kaunter, kena cop kat tangan. nampak cop cam cikai beli kat pasar malam jer. sekali scan kat lampu ultra violet yang color purple tuh, menyala lak cop tuh. gler gempak arh!(sambil buat muker terkejut)


ni lah suasana kat dalam club tersebut. punya la ramai bagak sampai sesak gler. owh yeah, free flow coke dan sprite time malam tuh(beer pown ade, tapi cam malas jer nak minum.im driving okess.hahahahaha....)har..luper nak cakap, table gua blakang Sasi The Don tuh!haha...


lightning sistem yang telah membuatkan aku silau sepanjang masa.adeih..




akhirnya, keluar jugak Prema Yin setelah lama ditunggu-tunggu. event start kol 7 pm tapi beliau kuar kat stage kol 9.30 pm. gler kacak arh! seb baek gua datang lambat. kalo tak, mencarut gak dok dalam tuh.hahaha...