Thursday, August 6, 2009

Puasa da dekat weih....

Muka sheila howt yang cam hampeh setelah aku terangkan perancangan datuk seri najib selepas jadik PM. kepada odin kacak-ensem-baek-dan lain lain, jangan mara aku letak pic neh yer.(pic from Malam Ramah Mesra 2009 before aku kena tolak motor dan RM50 aku dikebas)


Yeah! aku datang tanpa diduga di Annual General Meting


owh, dan macam beser, aku akan tanyakan soklan aneh-aneh kepada board PRS dan tiap2 kali aku tanya, mesti jawapan diorang jauh menyimpang dengan soalan aku.hurm....


Muka kacak di atas stage menyerahkan BARANG TAJAAN aku kepada presiden baru PRS(saja besar gabak kan pic ini. standard ar, cam dalam paper gak)



Ramadhan da nak tiba. jadi, sempena ramadhan yang akan menjelang tiba dalam beberapa ari neh. nak tobat la plak.hoho....
baru-baru neh emosi yang tengah hangat membara, terasa cam patot da cool down la plak sempena nak stat bulan poser neh. tak baek bermusuhan(walaupon orang laen yang carik pasal dengan anda).hoho....

Kepada sesaper yang telah berjanji kononnyer nak bayar rm50 not baru aku tapi di kala Annual General Meeting pura-pura tak sempat nak jumpa aku atau tak perasan kehadiran aku time tuh, tak per la. aku da tak kesah da pasal duit tuh. bukan 50 hengget tuh yang aku kesahkan sangat pown, tapi taraf aku di mata korang-korang sumer tuh. dan skang neh, aku da nampak betapa tingginyer nilai RM50 tuh berbanding korang-korang semua(dan aku lagi la dabel trabel quadrupel kecewa dengan ko). tapi takperla, bulan poser pown da nak tiba. semoga korang berbahagia la dengan rm50 tuh okesss. huhu....

Kepada sesaper yang telah marah2/tengking2 orang laen sebab tak puas ati dengan entry kat dalam blog aku neh, takper. saya da tak mara da kat anda. cuma sila la mintak ampun kat orang yang anda da mara/tengking tuh yer. hihi...

Kepada enchek pegawai HEP yang tidah sudah-sudah carik point nak kenakan aku, takde hal la. aku da tak kesah da dengan penghinaan, cacian, kejian dan perbuatan kau yang cancel kan job aku di saat akhir dan menyusahkan semua orang yang lain(aku nanges dowh bler dengar story neh. serius neh). kalau lepas nih nak buat apa2 lagi, silakan lah sebab aku da tak kesah da dengan apa yang anda nak buat. seperti apa yang aku penah cakap sebelom nih, "TALK THE TALK" nyer golongan memang camnih. berabuk-abuk sahaja mengalahkan tin kosong recycle. since apa-apa yang kau buat pown semuanya tak straight cakap kat aku pown kan? ^_^


owh, dan itulah sahaja list mereka-mereka yang buat saya howtttt kebelakangan ini.
Saya dah berubah, Anda bila lagi??



p/s: dan baru aku perasan semua yang buat aku hottt skang nih semuanya adalah 1 team/geng.hurmm....

5 comments:

Syima Syaz said...

haaa??kes nih mcm dah makin panjang je aidi..
better aidi kuar je lah dari situ.lupakan tempat tuh n bina komuniti baru...mane tau rezeki aidi kat tempat lain.

Aidi-Safuan said...

haha..xper la cik syima...since da nak poser, saya tetiber jadik baek(tipooo). haha...xde la.da xkesah da pown. enchek saifuddin replacement pengerusi majlis AGM cakap "biarkan sahaja mereka. sampai bler jer pown bole kenakan orang laen". hihi....

nico said...

aduh..ku sangka kan ko berani la sgt, "TALK THE TALK" aidi? Aduh, diorg "TALK THE TALK" pun abis blaja gak bro, bukan nak ckp ko bodoh, tp at least diaorg nie blh la stablekn jgk academic n ko-k. Satu la aidi, dah2 la tu. Setakat jd hero kat mata diaorg ni je ok la aidi. Mmg la dah x lame dah dlm kelab yg bnyk membantu kami yg "TALK THE TALK" ni..Tp at least nak sumbang ape yg mampu. X mcm kamu aidi, mampu sumbang sana sumbang sini kecoh satu dunia..Abg shuk bnyk sumbang satu nama pun die x nak? x ke pelik tu aidi? in case la ko x dpt msg aku ptg td.. aku ckp, aku sgt hepy dgn AGM tu smpi x sedar kehadiran ko yg hensem tu, aku chow awal, sori la bro, tpakse keje la. Dtg la ambang 10 tahun, kite sort things out. Klu ko pun masih ngaku "WE CARE WE SHARE" dtg la..Igt la, bnyk nasihat n bimbingan ko mase naik pun ade jgk geng "TALK THE TALK" nie buat..syg ko masuk lambat aidi, x sempat tgk ape diaorg dah buat b4..still,aku masih appreciate jasa ko kat PRS. Terima kasih bnyk2. Anyway, selagi ko x tanya org tu, jgn main tabuh je aidi. Ok la, ckup la tu..nnt ko akn quote ayat aku lg kan? x sedap la mcm ni aidi, ko dlu pun lepak same gak, x lah ego camnie, baru nmpk gempak skit, dah lupa diri dah? come on la..

zul said...

1. SUMBANGAN?! free dr domino program zaman skolah, itu kah sumbangan? abg shuk sponsor tempat program x ada org tahu pun n x de KEPOH2 pun..
2. JASA?! pernah organize program, tmpt, etc utk PRS?
3. to be continue....
come on la bro.. stakat mencapap+pakai sun glass,SUPERMAN, ntah pape lagi lah buat isu besar2. dr aku malas layan, skarang dh bubuh semua..

Aidi-Safuan said...

yeah! mari berbangga dengan hasil orang lain...saya pown berbangga jugak KLCC di bina di malaysia neh~~

@zul: wow, never heard of hierarchy in sponsoring an event.hurm...skola aidi-safuan xpernah pown dapat penajaan dominos.i wonder whose school get it.maybe dats why your graduation nite tak dapat sponsorship drp dominos agaknya...

mencapap+pakai sunglasses+t-shirt superman???owh,maybe anda tak dapat attention sebanyak aidi-safuan agaknye.then jeles...

the end~