Monday, August 3, 2009

Yeah, I'm Pissed......Again

Suatu petang yang damai, di ketika aku baru pulang daripada menjalani Latihan Industri di TM Keramat buat hari pertama, aku menerima satu panggilan hooooottttttt!!!

cik KP AGM: Hello Aidi yang comey lagi kacak lagi hensem. bad news. musuh peribadi ko, enchek pegawai HEP(refer post ini) gitaw aku bahawa, pengerusi majlis untuk AGM PRS tak boleh jemput orang luar. nanti keputusan AGM tuh bole diragui. silap2 kena buat AGM semula. sori sangat2...aku pown da pening+tensen gler nih weih. da la last minit, mana nak carik replacement.sob2...:(

Aidi Safuan: owh yeker??? rilek2...toksah nangis time cakap tepon ngan aku. kang aku pown sama nanges gak.huhu....xper2...orang da tak suke, memang camtuh.


dengan sedemikian, aku pown dilucutkan jawatan sebagai Pengerusi Majlis AGM PRS. yeahhh, tahniah. pasti anda sedang bergembira sekarang nih kan(u know who). tahniah kerana telah menunjukkan sifat ketidak-profesional-an anda. lihatlah betapa rendah diri anda yang mencampur-adukkan urusan kerja dan peribadi. haha....

okaylah, mari kita kaji semula fakta auta yang dikatakan oleh enchek pegawai HEP tersebut.....
  • tiada dalam perlembagaan penubuhan kelab dan persatuan di UNITEN mengatakan bahawa, setiap pengerusi majlis yang dilantik semasa AGM adalah WAJIB merupakan seorang pelajar.(anda sudah rujukkah perlembagaan ini sebelum mengeluarkan statement anda tuh???)
  • memandangkan Aidi Safuan juga merupakan seorang penaja bagi AGM PRS. maka secara automatik lah Aidi Safuan juga berhak untuk mengundi di AGM PRS. since anda tak tau, Colman's telah dibenarkan untuk vote board member bagi pasukan Norwich City semasa Colman's menjadi penaja pasukan pada 1997-2001.
  • ouh, dan lebih menarik lagi apabila hanya ahli sahaja yang dibenarkan mengundi. bukan mantan okess. dan jika mantan boleh mengundi, bukankah itu lebih menandakan AGM tuh diragui???
  • dan tidak lupa juga, SPR untuk AGM kali nih juga adalah orang luar(2 daripada mereka berstatus bergraduan.bukan orang luar ker tuh?). takde plak keraguan dalam AGM yer????takde plak kena buat AGM semula yer??
tahniah kepada anda kerana telah menyusahkan cik KP AGM nih. last2 minit menggelabah dier carik replacement. dan aku tak perlu nak sebut yang ko dah menyusahkan aku sebab 3 hari berturut-turut da sediakan text pengerusi majlis. even kalo kau register hotel pown kalo ko nak cancel reservation kena buat sebelum 72 jam dari tarikh asal. kalau tak???sila bayar deposit 50% daripada total price okesss....


p/s: tetiber teringat ade orang pernah cakap dulu. "kalo idop ko tak bole menyenangkan orang laen, jangan la menyusahkan orang lain plak".

6 comments:

Syima Syaz said...

fenin...
mesti tergugat dgn aidi

Aidi-Safuan said...

adeih...sori ar...mood xelok nih...huhu...

ameer said...

manusia hati camtu pun ade kan Aidi, xpaham aku

Aidi-Safuan said...

sebab dalam dunia nih ade perasaan dengki.so orang2 sebegituh lah yang akan mewarisi perasaan tersebut. kalo tak, aman sangat dunia neh.huhu

nico said...

lor..perlembagaan kelab n universiti kot..paham la aidi, bukan pegawai HEP tu yg nak kenakan ko, tp tu mmg btul. Klu pegawai HEP lain ckp, ko rase ko piss off x? come on la.. Pastu, kate kan lah ko jadi mc, xde sape kacau ko, tetibe AGM, ade HEP lain turun tgk ko jd mc.. bukan student uniten lagi. Ko rase bukan akan lagi menyusahkan kelab ke? ermm..think for the worst la.

Aidi-Safuan said...

wow!adakah anda baru mengatakan bahawa desk officer PRS tak menjalankan tugas beliau dengan tak inform comittee AGM tentang perkara ini?wow~~~