Saturday, September 5, 2009

Movie Review: Orphan


Title: Orphan

Review: mengisahkan tentang pasangan Coleman(John-Kate) yang ingin mengambil anak angkat setelah kandungan Kate gugur semasa ingin melahirkan anak ke 3. Esther akhirnya di adopt oleh pasangan ini yang ditemui di pusat penjagaan kanak-kanak yatim piatu. sepanjang duduk di rumah pasangan Coleman, pelbagai kejadian buruk berlaku di sekeliling kenalan dan keluarga Coleman. latar belakang Esther disiasat akhirnya dapat diketehui bahawa Esther bukan lah seorang anak yatim. Siapakah Esther sebenarnya???

Addition: Ini bukan cerita hantu okesss. tengok trailer cam citer hantu jer. cess... ending tak bole blah time nak explain siapa sebenarnyer Esther nih. cam nak abeskan cepat jer citer neh. adeih...



p/s: apesal menakutkan plak aku tengok poster nih lama2??hampeh tol....