Friday, October 30, 2009

3 besh things happen to me today dat can make u guyz jealous!

  1. Collecting hadiah kemenangan week 5 Projek Alpha. woohh...excited gler! pukul 10 pagi da tunggu depan office Nuffnang nak gegar grill pejabat diorang. hihi...




  1. Berjaya membeli tiket movie "This Is It". hoho...excited tak ingat dunia setelah 2 minggu carik tiket nih asik sold out je.huhu....






  1. yang nih paling besh nih! berpeluang berjumpa Anita Sarawak dan 2 hot chicks performs live kat Galaxy Ampang. besh2...







video


wah...seronot gler pakcik tuh dapat merasa diduduk awek howt~



Stalking her sampai backstage. gler arh! okay,aku ngaku ada amik gambar dengan chicks nih.tapi tak dapat disiarkan atas sebab-sebab keselamatan. karang ada orang blackmail aku plak. hihi...