Monday, October 19, 2009

Open House! Open Mosque! Open House!

Jangan terperanjat dengan perkataan "Open Mosque". Info percuma: Adalah tradisi bagi mana-mana masjid untuk buat open house version masjid okess. jangan tak tau plak. hihi...


1) Open house nombor 1. di Puchong. jemputan oleh fathihah aper tah nama dier. kanak-kanak SPM dalam group di Kem Remaja Bestari 07.

Sempat snap picture dessert jerk. time makan bihun goreng dan macaroni tak teringat pula dah beli henset baru yang ada camera (promot).hihi....


Perhatikan betul-betul di bahagian perut. Ya, nampak jelas aku da booncit sekarang nih. dem!



2) Open House Mosque di Masjid AU3. Tradisi tahunan di minggu terakhir bulan syawal.

Jika diperhatikan betul-betul, anda pasti akan menjumpai Azmin Ali(Ahli Parlimen Bukit Antarabangsa) dalam pic nih. sapa dapat jumpe, aku blanjer RM 10!


Nyam-nyam!


Special Menu, Satay! ramai gler berebut nak amek. padahal banyak jer stock.hihi..


3) Open House di Rumah Khizir aka Gope di Shah Alam!

Napa aku makin legam? sob2... T_T


Sebijik tak macam iklan kat harian metro tuh? yang Dr. Ridhuan Tee promot henset tuh? hihi...


Pertandingan minum Beer paling banyak. eh eh silap. bukan Beer. sirap ais je. hihi...


Sesi amek gambar bersama tuan rumah. kesian pada bakal bini tuan rumah yang dilindungi oleh orang yang tinggi-tinggi belaka.hihi...


Dah puas makan, kita bersenam di gelongsor pula. eleh wanie, suka la tuh. huhu....