Sunday, November 22, 2009

Dukethon at Duta-Ulu Kelang Expressway

bangun pagi2, teros bersiap pergi highway Duke nak pergi tengok dukethon. hoho... since aku pengguna kerap highway nih, nak gak tengok aper yang besh kat event diorang nih. the picture explain everything!





owh, bukan picture amoi tuh yang nak ditunjuk actually.
sila jangan salah anggap (-_-")




Big Apple & Pizza Hut!
tapi harga jualan mahal sket daripada beli kat kedai.
hurm...



Belon udara panas! baru jer dia open table, ramai giler da beratur.
malas nak beratur. tak jadik naik. sob2... :(




Booth Road Safety. aper kejadah pledge mende camnih?





dan yang paling meriah sekali, of course la pameran kereta. dah nak pecah gedegang dah telinga aku dengar semua pasang speaker tak hengat dunia. ciss....

Design 300 sparta.
tak bley blah!





Kancil design Hulk.
pintu terangkat gedabak punya.





winnie the pooh




Disney mickey mouse and minnie mouse




Hello Kitty


hello kitty lagi



ekzos pown nak hello kitty gaks? cun~




nih kartun aper? atashinchi no danshi.
fames gak rupernya kartun kepala besar nih




kereta hijau nih aku tengok mula-mula biasa jer tanpa ada apa-apa yang meragukan.
tapi lepas diperhatikan dengan lebih rapat.
rupa-rupanya.........








Geng Decepticon!!!!
lari~






sebelum blah, sempat la lepak-lepak sambil borak-borak dengan Dato Haris Onn Hussein iaitu Managing Director Konsortium Lebuhraya Utara Timur (KL) Sdn Bhd (Kesturi). peramah dan cambesh. muka putih gila. ada anak lelaki. tapi kecik. sorry gurls! haha...

with Dato Haris Onn Hussein