Tuesday, November 17, 2009

Marathon on a highway!

Since siang tadi ramai orang takder dalam ofis aku, then aku pergi la merayap keluar time lunch hour. ehem2.. today lunch hour start pukul 10.30 am until 3 pm. haha.... keji gler. saper suruh takder orang dalam ofis tadi. haha... memang ini lah rutin seharian pelajar praktikal kalo takde orang jaga. haha...


eh eh, tapi aku merayap pown. takder la lepak hang out dengan awek plak. pergi pesta buku kat tempat semalam tuh siap okess! hehe... dan akhirnya beli jugak sebijik novel. seploh hinggit jer pown. harga asal ada la dalam RM 30 lebeyh camtuh.

Title: The Chamber
Author: John Grisham

eh, betol ker tajuk dier the chamber? bukan john grisham erk? eh, ke memang betol aku buat tuh? ahhhhhh.... pape jerla. hoho...


On the way nak balik, terjumpa plak banner tergantung kat bawah flyover.


Dukethon! 22 november which is this coming sunday la kan. first time diorang nak buat orang marathon kat atas highway. tah camner la jadik nyer nanti. hoho... selain marathon, ade gak belon panas percuma kat sesaper yang nak merasa dok atas langit tuh. kat situ gak ada hari keluarga, pameran kereta nasional dan banyak lagi. since aku selalu guna highway Duke nih, mesti la pergi tengok nanti! hehe... jom2~


p/s: pukul 11 karang nak post entries menarik dan khas buat golongan wanita! konfem korang suka! haha