Thursday, November 5, 2009

My Top 5 Treat List!


1) The first thing on my mind is, nak pergi bercuti ke Genting Highland! dah lama sangat dah tak pergi. last time pergi adalah tahun lepas. lama tuh! hihi...




2) The next thing i want to treat myself is a new bike! currently, I'm using this...

cute ar? just like its owner. hihi... Nevermind. tapi motor ni dah lama sangat dah pakai. bosan la plak. hihi..

Plat motor pon tampal sendiri. dah patah tak nak tukar baru plak tuh. hihi...





3) Next is, a brand new Tag Heuer wristwatch(and an original type also). dah buhsan la pakai yang replika punya ni. last month pergi check kat Mid Valley, harga dah jadik RM 3028. hihi...

See what will happen if you buy the replica type.



4) Hand phone baru! lihatlah handphone di bawah ini. ada orang guna lagi kah?

Even the keypad protector pon dah jahanam dah. keypad pon dah takda?! haha...



5) A new laptop! hopefully a brand new Dell Inspiron 13 laptop! why? do you want to see what happen to my laptop?


dah tua sangat dah laptop nih. entah-entah dah berkarat dah kat dalam tu. hihi... ouh, MENGAPA DELL INSPIRON 13? hehe... :)

  1. Outer beauty: anyone dare to say this 3 type of design(Alpine White, Obsidian Black and Cherry Red) is not beauty?



  2. Always connected: Wireless connectivity supports up to 802.11n! So that you can video call, chatting and surfing with amazing ease!


  3. Wide vivid display: 13.3 inches,16:9 aspect ratio and 1366x768 resolution! its so much more bigger than any other laptop! really love this part! hehe...



  4. Hi-definition experience: connect this laptop to projector or your LCD TV, the ATI Radeon HD4350 graphics card inside the laptop can help you to watch your movies or even porno(not recommended) and make you feel like in the cinema.



  5. Portable power: this laptop is 50% more efficient than other laptop since it is faster and much more energy saver.


urghhh....can't wait to buy 1 for me! wait for me Dell~~~