Monday, November 16, 2009

Pesta Buku at Ampang Point. Each book at RM 1!!!

Baru jer balik daripada pergi pesta buku/book fair/book carnival or watever name yang diorang letak tuh kat Ampang Point. tak perasan plak nama sebenar karnival buku nih tadi. hehe... all the book daripada stock lama Popular Bookstore kat tingkat 2 ampang Point tuh. bole tahan gak ar walaupon stock lama, tapi ada banyak gak buku-buku baru yang dijual dengan murah.



Ingat nak carik novel tadi, tapi tak sempat la plak. sampai jer dah pukul 9 malam. tapi kedai-kedai laen sumer dah tutup. aper kess??? hoho... 9.30 malam, da bungkus kedai. memang tak sempat la nak selongkar semua stock. hoho... tunggu esok jerla nak datang balik. since esok last day.




Jalan jalan keliling tuh, ternampak plak banner/bunting kat bawah nih.


terkejut gak ar. nak gak carik mane buku ngan magazine yang dijual rm 1 tuh. kot-kot novel twilight saga dapat harga rm 1, besh gak. hoho...




lepas 10 minit carik, baru la terjumper section RM 1 punya buku. tadaaaa....


murah kan? hoho....