Tuesday, November 17, 2009

Playing with keywords.So you think you already mastered it?

Sampai jer kat ofis pagi nih, takde staff plak dalam department nih. pelik gak, naper sunyi jer plak nih? selalunya dengan riuh cerita pasal nombor ekor yang naik ari nih. pastu dengan asap rokok yang berkepul-kepulnya. hari nih tetiba sunyi la plak. ker aku ada dalam movie M. Night Shyamalan plak nih? haha.... takper la, abaikan mereka.maybe aku orang pertama sampai agaknya hari nih. (orang pertama la sangat! padahal punch card tadi pon merah gak. -_-" )


Bohsan dan takde idea, aku godek-godek la website google nih. tapi still tak tau nak buat apa. lepas tuh aku teringat, google kan ada yang results search tuh ngan prediction tuh. nak gak tengok berapa ramai yang mencari Aidi Safuan nih. hehe... (berangan mode. jangan jeles).


setelah menaip words aidi safuan,

larh... aper kess audi shop dengan aldi supermarket nyer result lagi banyak? sedey jer. :(
ciss.... kecewa gler bila tengok result aku ada 5390 jer. nampak sangat blog nih tak besh. sob2...
Dah buhsan dan kecewa dan touching dengan google nih, now dah okay dah. sekejap jer sedih. haha.... since aidi-safuan nih register kat nuffnang, actually ada ditunjukkan berapa banyak yang read diz blog dan apa yang diorang carik kat blog aku nih. diz time dengan penuh harapan untuk tau apa yang diorang excited sangat dengan blog nih. (excited konon. cit poodah).


whatttttt!!!! kenapa blog aku nih dicarik oleh orang-orang yang ketagih seks?!! hampeh betol. ingat blog aku nih blog lucah ke? kuang asam... semoga korang terangsang la baca entries ngarut aku selama nih. (kecewa lagi sekali... sob2...).


okay2...tak per, mungkin kebetulan jer tuh(nak sedapkan hati gak). sekarang nih mari kita belajar mengenai keywords yang banyak rakyat malaysia nih carik. nanti kalau anda gunakan keywords ini, pasti blog anda fames jugak. pastu baru ar earning advertisement anda gedabak. pastu jadik kaya. pastu belanja la aidi safuan. nih yang paling penting actually. hihi....


aku start carik dengan alphabet A sampai la Z. yang paling besh adalah huruf V. kenapa? check diz out~
top 10 result searching orang Malaysia. antara yang paling ramai adalah video lucah, video seks melayu, video lucah melayu dan video seks. ciss... nampak sangat la rakyat malaysia nih berfikiran kotor. ish2... victoria secret pown ada gak? nak kata orang malaysia nih pakai barangan victoria secret, tak der la ramai sangat.(usah ditanya camner aku tau ramai tak pakai barangan victoria secret. hoho...). nampak sangat nak tengok victoria secret angels jer. perghh!


okay, abaikan tentang result itu. mungkin kebetulan jer agaknya. hoho... sekarang nih nak carik result tentang ahli keluarga plak. mari bermula dengan abang!

result paling banyak adalah abang sayang. i wondering what the heck is dat? ada sesiapa tahu? haha.... nampak nye abang kita masih suci dan terselamat daripada golongan orang-orang kaki seks nih. bagus2. sekarang bagaimana dengan kakak pulak?

kakak iparku yang gatal? siot jer. padahal ko yang gatal gi search porno nih. kakak mandi plak ada 451000 results. cisss.... kakak ko mandi pown ko nak carik ke? then kak ipar gersang. what the fun? pandai2 la dia carik abang ko. ko sebok nak search pesal?! hampeh!


adesss.... kecewa dengan rakyat malaysia. keji sungguh. hoho.... okay2. last but not least, search pasal nenek plak.

nenek terlampau? wahahahaha.... sah keji orang yang search nih. seronok ke dapat tengok aksi nenek terlampau tersebut? haha... nenek shuffle pown ada? no komen. tahun depan nenek sila masok Britain Got Talent. haha...


kesimpulannya, rakyat malaysia banyak kaki blue. hampeh betol, jahanam internet kalo camnih.