Thursday, November 19, 2009

Man look like woman. woman look like men. what the heck?!

pukul 11 pagi. pergi jaya jusco AU2. eh eh eh, bukan merayap time office hour. ambik angin je kat JJ nih sebab penat buat kerja (-_-"). amboih, ambik angin jauh bebenor sampai JJ. then lepak depan Big Apple, ternampak 2 orang gadis berbaju kurung berlawanan arah. berlawanan arah tuh maksudnya bertentangan la makcik oit. bukan berlawan tuh bertumbuk gadoh gedebak gedebuk cam wrestling tuh. paham?! okay2 kembali ke sesi cerita tadi. gadis berdua tuh takde la cun sangat............................... okay, pengakuan jujur. diorang cun jer. just not my taste okay. bila dah bersebelahan, terdengar diorang berborak. tetiba teraser nak muntah hijau makan mi bandung muar malam semalam kat depan rumah aku yang harga dia mahal tuh. sebab apa? sebab diorang berborak "tuh la bang. kita pergi nanti la". tak perasan lagi? dua orang gadis berbaju kurung tuh jantan. teeeeeetttt! tapi naseb aku baek sebab sempat cover muntah. bangla big apple tuh sempat fewit kat diorang. uweeeeekkk!!!!




pukul 10 malam. di petronas AU2 yang berkembar dengan Mc Donald dan Giant tuh.(sempat promot). nak isi minyak. penuh plak. tunggu kat side motor punya pam. ada polis naek motor. agak tinggi. badan pulak agak berisi..................... ber isi apa? berisi la!! abes kau nak isi apa? minyak petrol? gayung cebok jamban? dadah metamorfosistoslokaminos?! adoiyai. berisi tuh agak besar la. aiyooo. tuh pon nak kena explain. penat tuanku beta dijunjung nih. okay2, since polis tuh pakai helmet kat motor tuh. aku pon buat tak tau jerla. abes jer dia isi minyak, dia nak masok singgah petronas beli rokok. cewah, konfiden jer jawab beli rokok. macam tau la plak. hoho... time tuh dia tanggalkan helmet. OMG??!!! berlipstick! gadis rupanya!!!!! adoiyai!!!




p/s: beware of anyone! nampak lelaki tak semestinya lelaki. nampak perempuan tak semestinya awek cun! tapi kalo nampak bangla, ia tetap adalah bangla.