Friday, November 13, 2009

Sorry guys! I can't make it~

Dalam post ini, Aidi-Safuan ingin mengambil kesempatan terhadap wanita kepada sesiapa yang telah beria-ria ajak aku menemani diorang. sorry guyz. i really can't make it. sob2.. :(



kepada yang ajak aku pergi sunway lagoon semalam.

kepada yang ajak aku pergi genting highland ahad nih.

kepada yang ajak aku pergi Bakti Siswa Uniten kat Pekan, Pahang the whole next week.

kepada yang ajak aku pergi menonton wayang(eh, ada ke orang guna lagi ke perkataan menontong panggung wayang tuh?) cerita pisau cukur sabtu nih.



Sorry sangat-sangat! bukan aku tak nak pergi semua tuh. actually aku lah orang yang paling beria gedabak nak pergi semua tuh. hehe... just keadaan kesihatan aku buat masa nih tak berapa baek sangat. amboih, beria-ria cerita macam sakit teramat. padahal demam+selsema beser jerk. harap boleh la dimaafkan aku yang kureng sehat nih kan. tak baik marah-marah kat orang sakit. please-please. sorri erk. hoho...

air cond yang terpakse di maksimumkan suhu nya.
sorry coworkers semua~




again guys, sorry sangat-sangat tau. i'll make it up some other time okay! even aku nak mengunyah makanan ringan pown tak larat nih.

makanan ringan adalah BBQ Chicken.
memang tak bole blah.






tapi camne pown, tapai ini tak mungkin aku lepas kan begitu sahaja. hoho... =)