Saturday, December 5, 2009

Journey to collect Nuffnang Project Alpha Video Contest Prize!!

Bangun pagi dapat email daripada Nuffnang. dah boleh collect cenderahati untuk Video Contest Project Alpha. yeah! baru nak gerak, dapat plak call daripada politeknik. diorang kata aku kena collect cenderahati untuk video dokumentari contest yang aku join last month. double yeah!


baru ingat nak gerak, sekali hujan lebat la plak. adoih... mood spoilt! takper2. orang ensem sentiasa ada penyelesaian kan? terjumpa baju hujan. dah pakai, baru perasan something



besh tak pakai baju hujan camnih?


tapi takpe. perjalanan pergi shah alam dan office Nuffnang diteruskan jua. excited nak hadiah punya pasal la katerkan. dah sampai toll federal highway kat shah alam tuh, ternampak ada lori berenti kat tepi. dan yang jijikss nyer, boleh plak nampak driver lori tuh kencing kat dalam tangki minyak lori tersebut! what the fakk?!!! (sorry pic tak berani nak amek. haha...)




dapat 6 bijik mug. tapi dalam picture ade 5 jer. kenapa? sebab 1 dah terjatuh dan pecah on the spot time nak collect tuh. kelakar tak? hahahahaha.... then pergi office nuffnang plak nak collect adiah. tadaaaaa....



beg merayau-rayau adidas. RM 99 tuh!
thanx adidas, thanx nuffnang!







ini bukan iklan selipar. tapi aku dah beli slipar baru disebabkan selipar aku hilang dekat melaka tuh. (beli slipar pon nak kecoh!) haha... slipar crocs okay! walaupon beli kat pasar malam sri rampai jer. hehe...




then malam tuh plak, having dinner with cik M. kat sweetchat di The Mines. not bad. almost all food adalah tradisional yang di westernkan. menarik!






Durian Pancake with chocolate


Mangga aper tah name dier. lupa. tapi sedap!


Strawberry gas ngan cincau lagi haper tah aku tak tau.


Cik M minum cappucino jer. hehe...