Monday, December 21, 2009

The truth is always ugly. But then, who cares?

[seriously, entry ini mengandungi banyak percanggahan pendapat dan jugak pendedahan banyak nama sebenar. the truth is always truth right?]


Kalau nak tuju kat seseorang, tak perlu la guna perkataan "lelaki sekarang"
wahai nana



Actually, memang la betul pon lelaki sekarang nih cakap tak serupa bikin. again, macam la takde langsung gadis yang cakap tak serupa bikin kan? hehe... kami kaum lelaki memang makhluk yang tidak akan "membesar". bukan "membesar" part tuuut la samdol. membesar = grow up la. sentiasa di tahap itu sahaja. cuba la cari lelaki yang betul-betul matang. okay sekarang nih baru la kaum-kaum perempuan semua nak pinpoint Nabi Muhammad S.A.W yer sebagai contoh terbaik. Kalau biasa-biasa, tau plak nak cakap "ala, tuh nabi. lain".


Click the picture to read full post



Kami kaum lelaki TIDAK PERNAH MALU untuk mengaku kami ada girlfriend. Kenapa kami perlu malu? then kami tak perlu ada GF pada awalnya kalau nak malu. Mungkin patut letak status "Embarrass to admit my status". Kami kaum lelaki tidak pernah memandang serius tentang itu. actually semua benda tak pernah ambil serius. Cuba la try check kat info lain kat facebook tuh. macam la info lain semua lengkap jer. Grow Up MAN! yeah, cakap la seribu kali pon. ada ke lelaki yang grow up?


"Yer ade. bf aku gentleman, baik, bla bla bla...". Aah, memang la skarang nih boleh declare camtuh. sebab takda orang dalam dunia nih yang 100% tunjukkan diri sebenar bila bercinta. Time pergi dating tak pernah nak kentut depan awek, tapi bila balik umah kentut berdas-das tak ingat punya bunyik dan bau cam kena fogging. haha... mesti la kena tunjuk baik depan gadis idaman kan. common sense. alah, perempuan pon same gak. macam la korang tak pernah kentut seumur hidup kan? hehe...





Truth thing. Kaum lelaki memang hanya ada perkataan sex jer dalam otak. sehari kami fikir tentang sex lebih 20 kali. ini research kat dalam magazine. sila percaya. Kalau ada kaum lelaki berani cakap dia tak pernah fikir pasal sex sehari gua berani potong kuku la. haha... yeah, the truth is always ugly (sila cakap dengan gaya kacak Gerard Butler cam dalam citer The Ugly Truth)