Friday, March 26, 2010

Kisah seorang Pole Dancer terlampau melampau-lampau


Cuba teka siapa yang dalam picture tengah ber "pole dance" nih? HAHA... pilihan jawapan adalah seperti dalam gambar di bawah nih. cepat teka, cepat!. siapa dapat teka, nanti aku ajar camner nak pole dance. :p

Feeq, Henry, Gregory, Wai Ken & Aidi-Safuan




Berita baik untuk anda-anda semua. korang semua ingat pole dance nih hanya ada sexy girl pastu menari cam lucah ker? SALAH sama sekali. haha... kotor sungguh minda anda semua nih. menci I! :p
Untuk pengetahuan korang semua, Pole dance jugak adalah salah satu senaman/riadah yang baik untuk kesihatan. Jangan lah kalau sebut pole dance jer terus fikir tentang *ehem2* tuh je okay! Viva Vertival Pole adalah pusat latihan dan jugak tempat nak mengajar orang-orang untuk pole dance. Check out this flyers!




Dan untuk siapa-siapa yang berminat tentang pole dance nih jugak, tiap-tiap tahun ada dianjurkan Pole Stars Talent Showcase Malaysia 2010! Pertandingan untuk mencari koreografi pole dance terbaik kat Malaysia nih.

Untuk siapa-siapa yang dah rasa pakar tuh, boleh la join competition nih. Tema untuk tahun 2010 adalah "Glam Rock".







Ingat hot chicks je boleh pole dance ke? Guys pon gempak gak okay! Boys Power, Come on!







Auwwww.... siap dapat 1 free style pole dance class lagi tau. hehe... :)




Picture courtesy: Nuffnang, Feeq & Henry